Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 3x2 dufaston oraz raz na tydzień zastrzyk hormonu. Oprócz tego 3x2 no spa oraz kwas foliowy i witaminy. I co najważniejsze tryb oszczędzania.Bierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
Duphaston (4tabletki), luteina dopochwowo(1 tab.), euthyrox, acard... plus moj tabs na autoagresje-troche tego jest : )Bierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
mi w pierwszej ciąży 3 lata gin zaleciła branie Espumisanu w ciąży. Nie wiem czy zmieniły się wytyczne, może nadal można braćA mnie najbardziej męczą wzdęcia szczególnie wieczorem , nie wiem jak już sobie pomóc. Wieczorem brzuch jak w 8 miesiącu
Dlaczego aż tyle No-spy? Tak bardzo brzuch Cię boli?Ja mam 3x2 dufaston oraz raz na tydzień zastrzyk hormonu. Oprócz tego 3x2 no spa oraz kwas foliowy i witaminy. I co najważniejsze tryb oszczędzania.
Ja dostałam duphaston 2 raz dziennieBierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
Ja nic nie biorę, tylko kwas foliowyBierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
Nie, ale u mnie nie było takiej potrzeby na szczęście. Biorę tylko kwas foliowy i witaminę D ze względu na niedobór.Bierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
Wit D to chyba każdy powinien brać, większość osób ma niedobór niestety. Ja ogólnie wcześniej brałam wit dla ciężarnych, ale ze względu na mdłości przerzuciłam się na sam kwas foliowy i trochę mi to pomogło. Mam nadzieję że za parę dni uda mi się wrócić.Nie, ale u mnie nie było takiej potrzeby na szczęście. Biorę tylko kwas foliowy i witaminę D ze względu na niedobór.