No to wtedy juz będzie piękne serduszkoI kolejna wizyta 19.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to wtedy juz będzie piękne serduszkoI kolejna wizyta 19.01
No to wtedy juz będzie piękne serduszko [emoji3590][emoji3590]
Będzie dobrze, tylko spokojnie...Taak, się uspokoiłam strasznie, poki co wszystko 2 porządku, na ten moment [emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny jak tam wizyty pozostałych?? Czekamy
Ojej. A który ty już tydzień??A u mnie dziewczyny złe wieści fasolka się nie rozwija mam skierowanie na zabieg wierzyłam do końca ..muszę dojść do siebie nie jest dobrze ... trzymam kciuki za wasze fasolki
Bardzo Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej i fizycznej, jeszcze będzie dobrze!A u mnie dziewczyny złe wieści fasolka się nie rozwija mam skierowanie na zabieg wierzyłam do końca ..muszę dojść do siebie nie jest dobrze ... trzymam kciuki za wasze fasolki
Będzie dobrze, tylko spokojnie...
Ja dziś już na wizytę spokojnie poszłam.. Wzruszyłam się jak zobaczyłam ta pulsującą kropkę..