ciazniczka
Aktywna w BB
Hej hej a jak duzy zarodek ?Super, prezent wymarzony. Gratulacje [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej a jak duzy zarodek ?Super, prezent wymarzony. Gratulacje [emoji177]
Ja mam 2.5 i biore euthyrox 50.Ile tu super wiadomości cieszę się bardzo!!! Ja się martwię, bo mnie cycki mniej bolą i dziś nawet podbrzusze nic stres mnie zeżre niedługo
Dziewczyny jakie powinno być prawidłowe TSH??
2.9 cm? WielkoludCiazniczka ja mam 2,9 ale nie było na wyniku tego " ! " I ze coś nie tak
A tsh 2.9 rety sorkiCiazniczka ja mam 2,9 ale nie było na wyniku tego " ! " I ze coś nie tak
2.5 gorna granica tsh j bioreA tsh 2.9 rety sorki
To ciut za wysokie jak na I trymestr. Powinno byc 2.5Ciazniczka no tsh
Ja dziś robiłam betę i tydzień temu miałam 370 a dziś 4388.. Do 12 tygodnia chyba beta rośnie a później spada..Zrobilam bete i przyrost 48% w ciagu po ad 48h kurcze malo. Ale tez niewiem czy juz nie za daleki etap ciazy na te przyrosty. Kurcze no teraz do wtorku oszaleje chyba. [emoji31]