reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Cieszę się, że wszystko w porządku i przynajmniej nie będziesz się już stresować tą betą [emoji3526]

Cześć dziewczyny, ja wczoraj wieczorem padłam o 21, ale dzisiaj już się obudziłam głodna i walczę z mdłościami [emoji16]
Jeszcze dodam że poród 4-5 sierpnia [emoji4] trzymam za Was kciuki!
Co do objawów to ja jestem tym kiepskim przypadkiem ciągle bym spała, mdłości, brak apetytu, zmęczenie, bóle brzucha jak w ciąży no i piersi są tak tkliwe że ciężko mi spać na boku... No ale cóż trzeba przetrwać [emoji6]

reklama
Dobry dzien ,
@sensibile ja tez juz Wstalam tzn grubo przed 5 [emoji1787] ,wyspalam się na cacy [emoji849] ... dziś będziemy miały dlugi dzień ;) .

Współczuję mdłości, ale to pewnie przez głoda ..

Ja od Zawsze byłam śpiochem i do pracy o piątej było ciężko wstać, ale chwilę przed zrobieniem testów nie mogłam już spać w nocy, budziłam się, a teraz bez problemu wstaje, tylko nie czuje się najlepiej, muszę zjeść [emoji23] My pewnie dzisiaj się weźmiemy za stworzenie klimatu świątecznego [emoji16]
Jezu wy też nie potraficie rano spać?! [emoji2] Ja 4 dzień z rzędu pobudka przed 6...

U mnie już świątecznie [emoji3059]

Cześć dziewczyny, u mnie podobne objawy jak u was. Głównie ból piersi, sutkow dotknąć się nie da, są tak wrażliwe. Mdłości tylko jak głodna jestem, a głodna jestem ciągle 🤦‍♀️
W stare spodnie już nie wchodzę, za bardzo cisną na brzuchu.

Co do świąt to u nas w w tym roku bez choinki 🥺 na dwa dni pojedziemy do teściów, zostawiamy tam syna do końca ferii a sami wracamy wykańczać dom. Tydzień temu odebraliśmy nasz wyczekany i wymarzony segmencik i teraz trzeba wszystko tam zrobić. Robić będziemy sami więc nie wynudze się w tej ciąży 😁
Miłego dnia wszystkim ☺️

Cześć dziewczyny, u mnie podobne objawy jak u was. Głównie ból piersi, sutkow dotknąć się nie da, są tak wrażliwe. Mdłości tylko jak głodna jestem, a głodna jestem ciągle 🤦‍♀️
W stare spodnie już nie wchodzę, za bardzo cisną na brzuchu.

Co do świąt to u nas w w tym roku bez choinki 🥺 na dwa dni pojedziemy do teściów, zostawiamy tam syna do końca ferii a sami wracamy wykańczać dom. Tydzień temu odebraliśmy nasz wyczekany i wymarzony segmencik i teraz trzeba wszystko tam zrobić. Robić będziemy sami więc nie wynudze się w tej ciąży 😁
Miłego dnia wszystkim ☺️
Kochana dużo cierpliwości życzę! Jesteśmy też na etapie wykańczania domu i też własnymi siłami (jak cała budowa w sumie) i powoli tracę cierpliwość 😂

Kochana dużo cierpliwości życzę! Jesteśmy też na etapie wykańczania domu i też własnymi siłami (jak cała budowa w sumie) i powoli tracę cierpliwość 😂
No właśnie niełatwe to zadania, trzeba szybko wykończyć zanim dom wykończy nas 😁 teraz też się obawiam jak z tą kwarantanna narodową, oby nie zamknęli mi sklepów budowlanych 😡

reklama
Jezu wy też nie potraficie rano spać?! [emoji2] Ja 4 dzień z rzędu pobudka przed 6...

U mnie już świątecznie [emoji3059]
Kurcze, do teraz to zwalałam na stres w pracy z dopychaniem tematów przed urlopem, ale to już moja 3-4 noc, ze chodzę spać kolo 9 i budze sie kolo 6, w moim standardowym trybie siedzę po nocach i nie umiem wstać [emoji12] jak też tak macie, to może coś jest na rzeczy [emoji87]

Do góry