Cześć Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym
reklama
Natasza27
Fanka BB :)
Hej ja mam 4+4 według aplikacji.
Również jestem za zamkniętym wątkiem
Również jestem za zamkniętym wątkiem
Cześć Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym
MtV
będziemy miały wizytę tego samego dniaCześć Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym
RegiHawaii
Początkująca w BB
Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/mlCześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml
Słaby przyrost bety
Ciekawe czy coś będzie widać Może za wcześnie, ale ciężko teraz z terminami w związku z przerwą świąteczną. Nie chciałam czekać do stycznia.będziemy miały wizytę tego samego dnia
MaWi
Ja też czekam na 23będziemy miały wizytę tego samego dnia
RegiHawaii
Początkująca w BB
Tez mam dziś wizyte o 20 trzymam kciukiZazdroszczę takich pięknych progesteronków, ja jeszcze niecałe dwie godziny do wizyty, staram się nie stresować ale słabo mi to wychodzi
M
madziejkaa359
Gość
Pytanie do dziewczyn które już rodziły, czy zauwazylyscie ze coś zaczyna się dziać z waszym obwodem brzucha? bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe
Olivka3
będziemy miały wizytę tego samego dnia
Będzie Nas więcej, ja tez mam wizytę 23.12Ja też czekam na 23
reklama
RegiHawaii
Początkująca w BB
Mam ale nie jestem zadowolona dobrze, ze dziś USGMasz wyniki ? Zazdroszczę wizyty ! Trzymam kciuki za piękne widoki ja mam w poniedziałek wizytę
Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/mlCześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml