reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej ;) ja mam 4+4 według aplikacji.

Również jestem za zamkniętym wątkiem :)
Cześć :) Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym :)

Cześć :) Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym :)
będziemy miały wizytę tego samego dnia :)

będziemy miały wizytę tego samego dnia :)
Ja też czekam na 23 ;)
Będzie Nas więcej, ja tez mam wizytę 23.12🙂

reklama
Masz wyniki :)? Zazdroszczę wizyty ! Trzymam kciuki za piękne widoki :) ja mam w poniedziałek wizytę ;)
Mam ale nie jestem zadowolona dobrze, ze dziś USG
Cześć 😊 jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml😄 co myslicie o wyniku?
Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/ml
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml

Do góry