reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Dokładnie te same myśli mnie naszły, czy ja będę normalna matka, jeśli ja się tak łatwo denerwuje, głośne dźwięki mnie stresują [emoji21] wiedziałam, że chce mieć dzieci od młodości, rok starań, a dzisiaj zaczęłam się zastanawiać, czy naprawdę jestem w stanie sobie wyobrazić wywrócenie życia do góry nogami i poradzić sobie z tym...
Kochana, to wszystko przez hormony. Też przez to przechodziłam tydzień temu. Milion pytań w głowie, czy sobie poradzimy i jak w przyszłym roku to wszystko będzie wygląda-jak już będziemy we troje. Ale już minęło 😅 teraz czuję mega wdzięczność, bo staraliśmy się 13 miesięcy i wreszcie się udało 😍

reklama
Dziewczyny. Miałam zrobić listę , która dziewczyna na kiedy termin, którego wizyta, ale może zróbmy jak w innych forach. Załóżmy podtemat, która by chciała na forum zamknięte trafić? Dopiero na zamkniętym zrobić tabelkę, jak byłam na marcowych to pamiętam w tabeli było OM, termin porodu, wizyta, płeć, i skąd kto jest (jeśli ktoś miał życzenie wpisać) tutaj jednak wszystko jest jawne. Nie każda bedzie chciała się "obnażać" publicznie. Taka moja luźna sugestia
Jestem za i chętnie dołączę.

Ale tu dzisiaj dużo wiadomości! Ale przebrnęłam przez wszystkie. [emoji16] jak wasze nastroje? Ja dzisiaj znowu jakas płaczliwa jestem i tak jak ktoras z dziewczyn tu napisala, nachodza mnie myśli jak to będzie, chociaż jedno dziecko juz mam, ale mimo wszystko jakas niepewność się pojawia. W ogóle tak z innej beczki to zamówiliśmy sobie jedzenie z mężem bo nikomu nie chciało się gotować, no i czekamy juz chyba ze 2h... a ja zemre zaraz z glodu

reklama
Cześć wszystkim :) Nieśmiało do Was dołączę. Według aplikacji dziś przypada 6t3d ciąży. Jestem po pierwszej wizycie, jednak była za wcześnie (5t) choć już widoczny był pęcherzyk. W poniedziałek idę ponownie na wizytę i mam nadzieję usłyszeć serduszko :) Jestem oczywiście pełna obaw, ale mam nadzieję, że będzie dobrze!

Do góry