reklama
Ja robiłam tydzień temu 11dpo i 13dpo żeby sprawdzić przyrost. Dzisiaj robilam kolejny raz, żeby zobaczyć czy dalej dobrze rośnie, bo wtedy przyrost był na poziomie 67%, niby w normie ale na granicy dlatego gin kazała sprawdzić też dzisiaj.Taka piękna beta, że aż sama bym chciała taka zobaczyć Robiłam dwie w tamtym tygodniu i było 5300 i po dwóch dniach 9600 więc chyba jest ok. Do piątkowej wizyty wytrzymam robilyscie betę więcej niż dwa razy?
Witam Was i ja Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.
Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę☹
Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size
Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę☹
Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size
Będzie dobrze, tyle tutaj kciuków jest trzymanych, że wszystkie damy radę witaj na pokładzie!Witam Was i ja Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Mega beta - na wizycie bedą piękne widoki myślę, że już nie ma sensu robić więcej ...Taka piękna beta, że aż sama bym chciała taka zobaczyć [emoji23] Robiłam dwie w tamtym tygodniu i było 5300 i po dwóch dniach 9600 więc chyba jest ok. Do piątkowej wizyty wytrzymam [emoji3] robilyscie betę więcej niż dwa razy?
Dokładnie te same myśli mnie naszły, czy ja będę normalna matka, jeśli ja się tak łatwo denerwuje, głośne dźwięki mnie stresują [emoji21] wiedziałam, że chce mieć dzieci od młodości, rok starań, a dzisiaj zaczęłam się zastanawiać, czy naprawdę jestem w stanie sobie wyobrazić wywrócenie życia do góry nogami i poradzić sobie z tym...Witam Was i ja [emoji4] Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.
Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę[emoji852]
Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size [emoji6]
Dzięki za miłe słowaBędzie dobrze, tyle tutaj kciuków jest trzymanych, że wszystkie damy radę witaj na pokładzie!
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Termin taki jak mój [emoji846]Witam Was i ja [emoji4] Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.
Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę[emoji852]
Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size [emoji6]
Ja w piątek z powodu tych plamien będę mieć najprawdopodobniej kolejna już wizytę. dzisiaj zrobiłam wszystkie badania. W laboratorium kupa kasy zostawiona ale czego sie nie robi żeby wszystko było ok [emoji846]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Co ja tu widzę[emoji16] gratulacje kochana z całego serca trzymałam kciuki[emoji3590] super że się udało[emoji847]
Hej ,
Nieśmiało dołączam i ja [emoji16]
Po dlugich latach walki spełnia się Nasze największe marzenie ... Narazie testy pozytywne,beta też z pięknymi przyrostami po 200-250% ... wizyta w poniedziałek [emoji41] choć jeszcze dużo przed Nami to mam uczucie spokoju i wiem ,że bedzie dobrze .