reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Taka piękna beta, że aż sama bym chciała taka zobaczyć 😂 Robiłam dwie w tamtym tygodniu i było 5300 i po dwóch dniach 9600 więc chyba jest ok. Do piątkowej wizyty wytrzymam 😀 robilyscie betę więcej niż dwa razy?
Ja robiłam tydzień temu 11dpo i 13dpo żeby sprawdzić przyrost. Dzisiaj robilam kolejny raz, żeby zobaczyć czy dalej dobrze rośnie, bo wtedy przyrost był na poziomie 67%, niby w normie ale na granicy dlatego gin kazała sprawdzić też dzisiaj.

Witam Was i ja 😊 Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.

Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę☹

Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size 😉

Witam Was i ja 😊 Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.

Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę☹

Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size 😉
Będzie dobrze, tyle tutaj kciuków jest trzymanych, że wszystkie damy radę ;) witaj na pokładzie! ;)

Taka piękna beta, że aż sama bym chciała taka zobaczyć [emoji23] Robiłam dwie w tamtym tygodniu i było 5300 i po dwóch dniach 9600 więc chyba jest ok. Do piątkowej wizyty wytrzymam [emoji3] robilyscie betę więcej niż dwa razy?
Mega beta - na wizycie bedą piękne widoki ;) myślę, że już nie ma sensu robić więcej ...

Witam Was i ja [emoji4] Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.

Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę[emoji852]

Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size [emoji6]
Dokładnie te same myśli mnie naszły, czy ja będę normalna matka, jeśli ja się tak łatwo denerwuje, głośne dźwięki mnie stresują [emoji21] wiedziałam, że chce mieć dzieci od młodości, rok starań, a dzisiaj zaczęłam się zastanawiać, czy naprawdę jestem w stanie sobie wyobrazić wywrócenie życia do góry nogami i poradzić sobie z tym...

Witam Was i ja [emoji4] Mam 33 lata. To moja pierwsza ciąża, termin z OM 5.08.2021. Jestem po biochemicznej w sierpniu. Wczoraj byłam na pierwszym USG, było serduszko, z pomiarów 6t4d.

Jeszcze chyba do mnie to nie dociera. Z jednej strony wielka radość, dzidzia planowana, z drugiej mega niepewność i strach czy wszystko z maluszkiem będzie dobrze i czy damy sobie radę, przede wszystkim psychicznie, bo brak mi cierpliwości i szybko się irytuję i dlatego mam wątpliwości czy nadaję się na matkę[emoji852]

Fizycznie czuję się dobrze, piersi nie bolą, tylko jestem mega senna. I odrzuciło mnie od słodyczy, co mnie bardzo cieszy, bo raczej należę do tych plus size [emoji6]
Termin taki jak mój [emoji846]

Ja w piątek z powodu tych plamien będę mieć najprawdopodobniej kolejna już wizytę. dzisiaj zrobiłam wszystkie badania. W laboratorium kupa kasy zostawiona ale czego sie nie robi żeby wszystko było ok [emoji846]

reklama
Co ja tu widzę[emoji16] gratulacje kochana z całego serca trzymałam kciuki[emoji3590] super że się udało[emoji847]
Hej ,
Nieśmiało dołączam i ja [emoji16]
Po dlugich latach walki spełnia się Nasze największe marzenie ... Narazie testy pozytywne,beta też z pięknymi przyrostami po 200-250% ... wizyta w poniedziałek [emoji41] choć jeszcze dużo przed Nami to mam uczucie spokoju i wiem ,że bedzie dobrze .

Do góry