reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Dziewczyny. Miałam zrobić listę , która dziewczyna na kiedy termin, którego wizyta, ale może zróbmy jak w innych forach. Załóżmy podtemat, która by chciała na forum zamknięte trafić? Dopiero na zamkniętym zrobić tabelkę, jak byłam na marcowych to pamiętam w tabeli było OM, termin porodu, wizyta, płeć, i skąd kto jest (jeśli ktoś miał życzenie wpisać) tutaj jednak wszystko jest jawne. Nie każda bedzie chciała się "obnażać" publicznie. Taka moja luźna sugestia
Jestem za zamkniętym

Hej ,
Nieśmiało dołączam i ja [emoji16]
Po dlugich latach walki spełnia się Nasze największe marzenie ... Narazie testy pozytywne,beta też z pięknymi przyrostami po 200-250% ... wizyta w poniedziałek [emoji41] choć jeszcze dużo przed Nami to mam uczucie spokoju i wiem ,że bedzie dobrze .

Dziewczyny. Miałam zrobić listę , która dziewczyna na kiedy termin, którego wizyta, ale może zróbmy jak w innych forach. Załóżmy podtemat, która by chciała na forum zamknięte trafić? Dopiero na zamkniętym zrobić tabelkę, jak byłam na marcowych to pamiętam w tabeli było OM, termin porodu, wizyta, płeć, i skąd kto jest (jeśli ktoś miał życzenie wpisać) tutaj jednak wszystko jest jawne. Nie każda bedzie chciała się "obnażać" publicznie. Taka moja luźna sugestia
Za zamkniętym

Hej dziewczyny , wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. Według moich obliczeń to 5tc. Wczoraj jeszcze nie dzwoniłam do lekarza z tych emocji , dziś nie mogę się dodzwonić , także mąż stwierdził , że będziemy dzwonić do prywatnego by umówić się na wizytę. Mam pytanie , czy zaczęłyście zażywać kwas foliowy na własną rękę czy poczekaliście na wizytę u lekarza ? Nie wiem co ronić , czy od razu kupić i zażywać czy poczekać na wizytę. Dziękuje za wszelką odp, życzę Wam cudnego dnia i pozdrawiam Wszystkie sierpniowe mamusie 🥰
Ja na własną rękę i biorę od lipca

reklama
Ja kwas foliowy biorę od początku października. Także kwas im szybciej zaczniesz brać tym lepiej. Nie dostałam natomiast na pierwszej wizycie zadnych innych leków czy witamin, bo wg lekarza nie jest to naukwoo udowodnione, że cokolwiek poza kwasem ma wpływ na rozwój płodu w tym okresie. Wyniki z krwi mam wszystkie dobre więc pewnie na razie nie będzie mnie suplementował niczym. Wizytę u niego mam po świętach, ale dziś mam darmowe USG w ramach mojego pakietu z pracy, więc liczę, że zobaczę dziś serduszko. Dziś mam 7tc4d.Trzymajcie kciuki :)

Do góry