reklama
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Ja dziś rano miałam zawał... Wstałam, poszłam do toalety, wysikalam i patrzę czerwono.... Na papierze czerowno-brazowy śluz. Momentalnie zaczęło robić mi się ciepło, doszłam do sypialni do męża, włączyłam światło ale już nic nie zobaczyłam bo padlam. Ręcznik z zimno woda na głowę i przeszło. Ogarnęłam się bo w sumie prócz "kolorowego" śluzu to mi się polepszyło i pojechałam do pracy.
W pracy delikatnie plamienia. W trakcie zadzwoniłam do ginekologa i od razu kazał mi jechać na izbę.
Tam mnie przyjęli i oczywiście zbadali - krwiak [emoji2962][emoji2962][emoji2962] skąd on nie wziął - nie mam pojęcia. Dostałam luteinę dopochwowo oraz Duphaston. Powinien się wchłonąć. Teraz zostało mi czekać i odpoczywać.
Tak więc jutro oficjalnie dowiedzą się w pracy o ciąży - i powiem wam że jestem przerażona... Bo chciałam to utrzymać do 12 tygodnia w tajemnicy [emoji22]
Ja dziś rano miałam zawał... Wstałam, poszłam do toalety, wysikalam i patrzę czerwono.... Na papierze czerowno-brazowy śluz. Momentalnie zaczęło robić mi się ciepło, doszłam do sypialni do męża, włączyłam światło ale już nic nie zobaczyłam bo padlam. Ręcznik z zimno woda na głowę i przeszło. Ogarnęłam się bo w sumie prócz "kolorowego" śluzu to mi się polepszyło i pojechałam do pracy.
W pracy delikatnie plamienia. W trakcie zadzwoniłam do ginekologa i od razu kazał mi jechać na izbę.
Tam mnie przyjęli i oczywiście zbadali - krwiak [emoji2962][emoji2962][emoji2962] skąd on nie wziął - nie mam pojęcia. Dostałam luteinę dopochwowo oraz Duphaston. Powinien się wchłonąć. Teraz zostało mi czekać i odpoczywać.
Tak więc jutro oficjalnie dowiedzą się w pracy o ciąży - i powiem wam że jestem przerażona... Bo chciałam to utrzymać do 12 tygodnia w tajemnicy [emoji22]
Aleksaaaandra
U mnie rano płasko ale jak przyjdzie wieczór to wygląda jak 4 miesiącDziewczyny, czy Wasze brzuszki powiększyły się już? Po moim już coś zaczyna widać
Aleksaaaandra
Połóż się i nie wstawaj !! Żadnego dźwigania !Cześć dziewczyny!
U mnie podobnie dobrze wiedzieć, że nie jestem samaU mnie rano płasko ale jak przyjdzie wieczór to wygląda jak 4 miesiąc
Hej, ja dziś po wizycie, 7+1 z OM, 6+4 z usg. Serduszko pika byłam przerazona i prawie się na tej lezance popłakałam na widok tego serducha. Usg potwierdzaloby pozna owulacje i być może krwawienie Implantacyjne w dniu spodziewanej @. Kolejna wizyta 28.12
Robiłam razem z betą, po śniadaniu. Nie wiedziałam nawet że przy progu to ma znaczenie. Po jutrze mam kolejną kontrolę bety i proga. Myślisz że powinnam iść na czczo?A robiłaś na czczo czy nornalnie po śniadaniu??
Nie wiem.. Ja jutro będę że swoim progiem dzwonić do gina, bo się martwię, że jest za niski..Robiłam razem z betą, po śniadaniu. Nie wiedziałam nawet że przy progu to ma znaczenie. Po jutrze mam kolejną kontrolę bety i proga. Myślisz że powinnam iść na czczo?
Nic się nie martw, dostaniesz duphaston. Ja się przygotowywałam do niskiego proga, bo po temperaturze w zeszłym cyklu można było wywnioskować ze mam z nim problem. Jadłam dużo produktów, które podnoszą jego poziom, łykam duże ilości witaminy C, która też dobrze na niego działa. Dostaniesz leki i wszystko będzie okNie wiem.. Ja jutro będę że swoim progiem dzwonić do gina, bo się martwię, że jest za niski..
reklama
Witamina C pomogą w podniesieniu proga?? Nie spodziewałam się aż tak niskiego, chociaż ogólnie nie wiem jaki mam poziom bo pierwszy raz badałam..Nic się nie martw, dostaniesz duphaston. Ja się przygotowywałam do niskiego proga, bo po temperaturze w zeszłym cyklu można było wywnioskować ze mam z nim problem. Jadłam dużo produktów, które podnoszą jego poziom, łykam duże ilości witaminy C, która też dobrze na niego działa. Dostaniesz leki i wszystko będzie ok