Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w 11 tc +6dniHej dziewczyny, ja co prawda jestem wrześniowa ale mam pytanie, kiedy poszłyście na badania prenatalne?
Ja mam na 11+5 i zaczynam się zastanawiać czy nie za wcześnie.
Już od dłuższego czasu mamy zamknięty wątek, tam zdecydowanie więcej się dziejeWitam slwszyswszystkie sierpniowe mamusie ja mam termin na 23 sierpnia. I tak się doczekać nie mogę że siedzę na forach by się czymś zająć
Hej, musisz poczekać na zaproszenieCześć. Jak odblokować dostęp do for zamkniętego? Prosiłam o dostęp parę dni temu ale nigdzie nie widzę zaproszenia... Gdzie powinnam kliknąć??
a co Ci wyszło konkretnie ? ja też biorę AcardJa również miałam bardzo słabe wyniki testu Pappa i też biorę acard 150 wieczorem
O to witaj w klubie Mnie też 1 trymestr mocno przeczołgał... Nigdy nie czułam się tak słabo i źle... Ciągle wymioty i mdłości. Na szczęście minęło w 5 mscCześć. Pisze pierwszy raz. To moja pierwsza ciąża, mam 34 lata. Termin na 29 sierpnia. Pierwszy trymestr tragedia - nigdy w całym moim życiu nie czułam się tak chora, a ponoć ciąża to nie choroba. Teraz znacznie lepiej.
Mogę prosić też o dołączenie do forum zamkniętego??