Nie martw się, na grupie mamy jeszcze kilka mam które też się skarżą nadal na mdłości i wymioty nawet... U każdej w swoim tempie minieZazdroszczę wam dziewczyny tego lepszego samopoczucia, mnie jeszcze trzymają mdłości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się, na grupie mamy jeszcze kilka mam które też się skarżą nadal na mdłości i wymioty nawet... U każdej w swoim tempie minieZazdroszczę wam dziewczyny tego lepszego samopoczucia, mnie jeszcze trzymają mdłości
Musisz odezwać się do @Oliqa i Ciebie doda do nas@Monia31-3 w pierwszej ciąży męczyłam się z mdłościami do piątego m-ca i coś mi się wydaje , że teraz będzie podobnie Podpowiesz jak dostać się na wątek prywatny? Trzeba wysłać do kogoś wiadomość?
Witamy, gratulacje bobasa jeśli masz ochotę więcej się udzielać to zapraszamy na wątek prywatny, jeśli nie pisz sobie tu, zawsze ktoś zaglądaWitam wszystkich serdecznie my mamy termin na 20 sierpnia to moja trzecia ciąża mam syna 13lat i córka niespełna 3lat. Mam 38 lat i dość dobrze się czujemy ale mam mały problem za dużo przybieram na wadze w ciągu ostatniego miesiąca to aż 4kg lekarz kazał przejść na dietę ale ja nigdy nie lubiłam żadnych diet i nie wiem czy dam radę. Moja aktualna waga 86
Już było widać płeć ?Hej Dziewczyny,
też zostanę mamą, termin mam na 13 sierpnia. Wiem, że będzie chłopczyk. Jak bym mogła prosić dodajcie mnie do wątku prywatnego
Robiłam test NIFTy i w teście było oznaczenie płci ale Pani Doktor na ostatnim USG pokazała mi "sprzęt" mojego chłopaka.Już było widać płeć ?