Musze zgłębić ten temat bo faktycznie do porodu oglosze upadłość dzieki za podpowiedź-moze mi mdlosci odpuszcza to poszukam jakiś rozwiazanJezu, to nie lepiej byłoby Ci wykupić abonament w Luxmedzie za 150 miesięcznie? Albo jeszcze mniej jeśli masz kogoś w rodzinie/znajomych kto w korpo ma pakiet i może Cię dopisać? Ja mam wszykie badania i wizyty za free, łącznie z usg, mam super lekarkę która na wszystko co potrzeba daje skierowanie...wiadomo, na genetyczne pójdę prywatnie dodatkowo do poleconej specjalistki od bliźniaków... Ale serio, pomyśl o tym bo przy takiej ilości kosztów można zbankrutować...
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Ja może tak trochę z innej beczki, ale jak zrobić taką odpowiedź, że cytuje się kilka postów na raz? Da się to zrobić w przeglądarce? Bo ja nie mam ściągniętej apki na telMożna, tylko uprzedz stomatologaJa czerwony barszcz zrobię [emoji1786]Ta do której chodziłam wiele lat podniosła o 50zl zmieniłam na inną tańsza jestem bardzo zadowolonaSuper, gratulacje [emoji4]
Wczoraj rosół. Dziś tradycyjnie POMIDOROWA Na kolacje szczupaka wyjęłam to coś wymodze z niego.Co dzisiaj robicie na obiad? U mnie dzisiaj tylko rosół bo ostatnie dwa dni jak robiłam konkretne obiady to zjadłam parę widelców i nie miałam w ogóle ochoty. Jednak zupy mi wchodzą najlepiej.
Mi się wydaje, że tych na zimno nie wolno jeść bo to jak surowa ryba a surowego mięsa i ryb w ciąży nie można. I niektóre odmiany ryb zawierają dużo metali ciężkich i na to też trzeba uważać.Dziewczyny ajak to jest z rybami takimi np wedzonymi na zimno i na gorąco, jecie? Jak np w Biedronce czy Lidlu są makrele, łososie wędzone i na zimno i na gorąco. Któreś chyba można jeść?
Da się. Klikaj cytuj i Ci się zapamiętują te wypowiedzi , na które chcesz odpowiedzieć. Potem zrobisz wstaw cytat i już.Ja może tak trochę z innej beczki, ale jak zrobić taką odpowiedź, że cytuje się kilka postów na raz? Da się to zrobić w przeglądarce? Bo ja nie mam ściągniętej apki na tel
Mana_lena
Ja mam podobie , ale wczoraj udało mi się kapuśniaka ugotować. Dwa dni temu mąż robił kurczaka i frytki to nie mogłam znieść zapachu , ale zjeść mogłamJa to dalej nie mogę wejść do kuchni przez zapachy... To nadal mnie trzyma i nie chce puścić Wszystkie posiłki robi mi mąż, dobrze, że jest taki kochany, bo tak to chyba nic bym nie jadła Nie dałabym nic ugotować..
Przykro mi ale wędzonych to raczej nie wolno- ryzyko listeriozy,pasożyty plus szkodliwe związki z dymu....ale zjadllabymMi się wydaje, że tych na zimno nie wolno jeść bo to jak surowa ryba a surowego mięsa i ryb w ciąży nie można. I niektóre odmiany ryb zawierają dużo metali ciężkich i na to też trzeba uważać.
to znowu ja nie mam problemu za bardzo z zapachami, ale jak np. Mój mąż powie, że by coś zjadł, jakaś kiełbasa, szynka czy inne rzeczy to mam od razu taki ścisk w gardle i bierze mnie obrzydzenieJa to dalej nie mogę wejść do kuchni przez zapachy... To nadal mnie trzyma i nie chce puścić Wszystkie posiłki robi mi mąż, dobrze, że jest taki kochany, bo tak to chyba nic bym nie jadła Nie dałabym nic ugotować..
reklama
elciaaaak
u mnie dokładnie to samo, rano córkę do żłobka - ja na badania. A po powrocie krótka drzemka, bo już nieDzień dobry Ja rano zawiozłam dziewczyny do żłobka i przedszkola a potem skoczyłam do laboratorium zrobić badania bo mam wizytę w środę. W nocy nie mogłam spać od 3 prawie do 5 i teraz jestem tak zmęczona, że chyba się położę na chwilę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
mogłam
u mnie tez obecnie ten system mdłości - popołudniu i wieczoremHej hej co do suchej śluzówki też mam ten problem zwłaszcza po nocy , mdłości nasilają się po południu i wieczorami już myślałam że będzie lepiej A narazie w sumie bez zmian dziś 10+4
Mnie na razie tez od niczego nie odrzuca poza kawa i jakiejś szczególnej ochoty na konkretne produkty nie mam. W pierwszej ciąży miałam fazę na cytrusy, później na makarony mąż już patrzeć na to nie mógł