Zgadzam się, że raczej moderatorów nie powinno być. Do tej pory nie było żadnych problemów, więc każda z nas jakiś poziom kultury wypowiedzi sobą reprezentuje. Nie skaczemy sobie raczej do gardełCo do zamkniętej grupy.
Jakieś zasady powinny obowiązywać jestem za usuwaniem dziewczyn, które nie bedą sie udzielać, ale nie bez ostrzeżenia. Np. Po dwóch wywołaniach.
Kultura osobista oczywiście powinna być zachowana.
I dyskrecja, nic nie powinno wychodzić poza forum.
A teraz powiedzcie mi jak ta grupa wyglada, bo ja jestem tylko na fb. Czy można w takim zamkniętym forum przypinać posty? Tworzyć nowe posty, np. Dzienne, tematyczne? Czy wszystko jest pisane ciągiem tak jak tu i jeśli chce sie nadrobić to nie wiadomo, gdzie sie skonczylo czytać? Można robić tam ankiety?
Jestem administratorem na lutowkach 2019. Z początku było nas ponad 30, zostało 22. Z czasem laski same sie wykruszyly, ale tez była jedna sytuacja, w której musiałyśmy „obalić rządy”, bo moderatorki za bardzo sie poczuły i zachowywały bardzo nieładnie, przez co musiałyśmy usunac kilka dziewczyn z grupy, które były w to zamieszane. Po tym doświadczeniu postanowiłyśmy nie robić żadnych moderatorów, grupa sama potrafi sie ładnie pilnować i nie potrzebujemy policjantów, jedynie musiał zostać administrator techniczny, do obsługi technicznej grupy.
Wszystkie decyzje podejmujemy tam wspólnie, większością głosów, ale sprzyja nam do tego tworzenie ankiet na fb. Mamy podpięte posty, wrzucone dokumenty, posty dzienne i miesięczne ze zdjęciami najpierw brzuszków a teraz juz maluszków. I oprócz tego mnóstwo innych tematycznych postów od pierwszej miłości , przez przepisy na przyjęcia do sposobów leczenia chorób.
Na komputerze (bo nie wiem czy ta funkcja jest na telefonie i w aplikacji) żeby zaznaczyć post, na którym skończyliśmy czytać, to wystarczy użyć funkcji skrót, który jest w prawym górnym rogu każdego posta. Wystarczy kliknąć w tę ikonę i dodać nazwę dla skrótu. Po kliknięciu w swoje konto mamy zakładkę Skróty.