Tak jest ! Dajcie znać jak poszło, ja na 15.20 idęTo jesteśmy razem w tym stresie jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest ! Dajcie znać jak poszło, ja na 15.20 idęTo jesteśmy razem w tym stresie jutro
U mnie też pojedynczo :-)ja, ale dopiero wieczorem. Wpuszczają Was na usg we dwoje?
Chyba można, ja przynajmniej wczoraj jadłam :-)Laski, jecie sledzie? W sensie, można w ciąży? W poprzedniej nie jadlam bo bardziej ciagnelo mnie w stronę mięsa, mama zrobila jednak sałatkę i jak nie zjem to oszaleje chyba [emoji85]
A czy Twoj lekarz posiada ten certyfikat FMF?Ja
Na pewno do swojego lekarza prowadzącego i jeszcze myślę nad jakimś lekarzem, który posiada certyfikat FMF.
To idziesz pierwsza, ja zaraz po Tobie 16.30 wiec tez dawaj znać co i jak [emoji177]Tak jest ! Dajcie znać jak poszło, ja na 15.20 idę
Ja 9:30Kto jutro ma wizyte?
Trzymam kciuki za same dobre wiadomości!Ja[emoji3166] 9:30
Nam ostatnio pozwolili wejść razem.ja, ale dopiero wieczorem. Wpuszczają Was na usg we dwoje?