reklama
AgaStaMom
Zaciekawiona BB
Wow! U mnie tak samo. Pierwsza ciąża szast prast, a na drugą nie mogliśmy się zdecydować. Wyjęłam wkładkę i daliśmy się ponieść fantazji drugi cykl okazał się owocny ja trzymam kciuki za chłopakaPierwsza ciąża-od razu Na drugą nie potrafiłam się zdecydować kiedy więc stwierdziłam że odstawiam antykoncepcję i robimy kalendarzyk .A jak wyjdzie to znaczy że miało być no i wyszło ! Stosunek byl dzień przed owulacją wiem bo robiłam testy owulacyjne i pamiętam że się zastanawiałam czy wyjdzie czy nie i bum dzidzia bardzo chciał być i to właśnie jest ten czas najwyraźniej dlatego też mam przeczucie że dziewczynka bo one dłużej przetrwają Ale zobaczymy
Liana93
Fanka BB :)
U mnie w dwóch poprzednich ciążach beta hcg wychodziła bardzo bardzo późno. Byłam pewna ze będzie okres, albo ze się spóźnia i później bam! Pozytywny test. A mam dwóch chłopców teraz beta wyszła mi o dziwo bardzo szybko- może akurat na córkęCześć dziewczyny jutro idę na pierwsza wizytę, zobaczymy czy ciąża jest macicy, mam nadzieje ze tak, bo zagnieżdżenie było bardzo szybko i 8dpo już miałam wyraźne kreski na teście o czułości 50 :O żeby wszystko było dobrze Btw wyczytałam ze wczesna implantację ja wskazuje na płeć męska zarodka bo męskie zarodki się szybciej dzielą i zagnieżdżają. Ile dpo miałyście pozytywny test? Ciekawe czy to ta teoria się sprawdzi... mam już dwóch chłopców i wyglada na to ze będzie trzeci może macie doświadczenia z poprzednich ciąż? Jestem bardzo ciekawa!
Liana93
Dzień dobry wszystkim! Ja przez ostatnie kilka dni tylko Was podczytywałam, bo miałam bardzo dużo zajęć. Ale tez miałam przeczycie ze nic z tego... to głupie bardzo, bo w sumie nic nie zwiastuje ze coś mogłoby być nie tak. Ale to moja 3 ciąża- obie skończyły się porodami (poprzednie dwie)... i ciagle sabotuje swoje myśli- ze przecież jest za dobrze, coś musi być nie tak wiem ze to głupie, ale najpierw miałam lekkie plamienie przez dwa dni. Lekarka o dziwo nie przepisała mi nic na to, powiedziała ze progesteron nie ma udowodnionego działania - bardziej jak placebo... Ze jak ciąża ma się nie rozwinąć, to nie nie rozwinie... Pierwszy raz u niej byłam i powiedziałam „ok” ... bo w sumie w poprzednich tez miałam takie 2-3 dniowe plamienia i nic nie brałam na to bo wizyty miałam później.... A później patrzę, a wieksoŚć z Was coś bierze - i się przeraziłam, ze przecież inni lekarze nie dawaliby czegoś co nie działa.... a w dodatku robiłam potworna betę i we wtorek wynik 60 a w czwartek 115. Wiec przyrost w normie, ale dosyć niski. I zamiast cieszyć ze się przyrost prawie 100% to się nakręciłam, ze napewno za mały ... Kompletnie nie potrafię się narazie cieszyć ciąża bo ciagle doszukuje się jakby coś miało być nie tak ... w poprzednich kompletnie nie miałam tego uczucia. Wiec tym nakręcam się jeszcze bardziej- ze to napewno jakieś przeczucie Muszę wyluzować ... Wizytę będę miała 31 grudzień albo 2 styczeń
Liana93
u mnie tez dużo śluzu. Czytałam ze to normalne Podobno nawet dobrze jak jest taki śluzcześć dziewczyny, ale was tu dużo zauważyłam ostatnio, że mam sporo mlecznego śluzu. Czy to normalne? Nic poza tym się nie dzieje.
angelusia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny nie wiem czy to chormony czy o co chodzi ale aż cała dygotam że zdenerwowania .Pisałam wam kiedyś że będę prowadzić ciąże 2 etapowo prywatnie i NFZ. Dziś miałam NFZ oczywiście nie mówiłam że byłam już prywatnie. Dzwoni do mnie lekarz bo teraz ciąże potwierdza się teleporada ! Mówię co ost miesiączka , że 30.11 było bhcg wzrastające itd . Na co lekarz BARDZO ZNUDZONYM GLOSEM "ee Ale to o niczym jeszcze nie świadczy no nie wiem , no ewentualnie proszę się umówić na nowy rok .dziękuję dowodzenia " WDF po prostu, tu już serce bije widziałam piękna ciąże A tu lekarz który odbiera telefony z wielką ląska. Swoją drogą liczyłam na usg żeby sprawdzić czy wszystko jest ok . No niestety ....
Pełna nadzieji
NFZ..... Czemu mnie to nie dziwi.Dziewczyny nie wiem czy to chormony czy o co chodzi ale aż cała dygotam że zdenerwowania .Pisałam wam kiedyś że będę prowadzić ciąże 2 etapowo prywatnie i NFZ. Dziś miałam NFZ oczywiście nie mówiłam że byłam już prywatnie. Dzwoni do mnie lekarz bo teraz ciąże potwierdza się teleporada ! Mówię co ost miesiączka , że 30.11 było bhcg wzrastające itd . Na co lekarz BARDZO ZNUDZONYM GLOSEM "ee Ale to o niczym jeszcze nie świadczy no nie wiem , no ewentualnie proszę się umówić na nowy rok .dziękuję dowodzenia " WDF po prostu, tu już serce bije widziałam piękna ciąże A tu lekarz który odbiera telefony z wielką ląska. Swoją drogą liczyłam na usg żeby sprawdzić czy wszystko jest ok . No niestety ....
Szkoda nerwów
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Tylko denerwują ludzi [emoji35] ... co to wogóle ma być [emoji87]Dziewczyny nie wiem czy to chormony czy o co chodzi ale aż cała dygotam że zdenerwowania .Pisałam wam kiedyś że będę prowadzić ciąże 2 etapowo prywatnie i NFZ. Dziś miałam NFZ oczywiście nie mówiłam że byłam już prywatnie. Dzwoni do mnie lekarz bo teraz ciąże potwierdza się teleporada ! Mówię co ost miesiączka , że 30.11 było bhcg wzrastające itd . Na co lekarz BARDZO ZNUDZONYM GLOSEM "ee Ale to o niczym jeszcze nie świadczy no nie wiem , no ewentualnie proszę się umówić na nowy rok .dziękuję dowodzenia " WDF po prostu, tu już serce bije widziałam piękna ciąże A tu lekarz który odbiera telefony z wielką ląska. Swoją drogą liczyłam na usg żeby sprawdzić czy wszystko jest ok . No niestety ....
reklama