reklama
Suzie_suzanna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo tak jak misie pochłonęło mnie macierzyństwo całkowicie. Mały raz jest grzeczny a raz marudzi, o dziwo w nocy powoli się przestawia na spanie i budzi się co 3, albo 2,5 h na cyca i potem śpi niestety wieczorami kołki dają nam się we znaki... wiec masujemy brzuszek, termofor kładziemy ale srednio pomaga biedak się meczy a mnie serce pęka. Mogę się pochwalić, ze jemy już z cyca bez nakładek i jest super chociaż dziś znów jakiś zastój mi się zrobił :/ dobrze ze mały wysysa za każdym razem te zastoje bo tak to bym się załamała.
@misiaaa95 to normalne, ze się załamujemy i miewamy dołki, ja miałam to samo. Czasem i do tej pory mi ręce opadają i przychodzi gorszy dzień
wczoraj byliśmy na usg bioderek i na całe szczęście wszystko jest dobrze
@misiaaa95 to normalne, ze się załamujemy i miewamy dołki, ja miałam to samo. Czasem i do tej pory mi ręce opadają i przychodzi gorszy dzień
misiaaa95
A masz taki olejek do masazu brzuszka ?, tutaj w Niemczech położne tak polecają z olejkiem robić masaze i podobno wilgotne ciepło pomaga bardziej tzn tą łapkę do kąpieli namoczyć ciepłą wodą i zostawić na 20 min i dopiero masaż i my dajemy naszej małej kropelki BioGaia w Polsce też są bez recepty.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Lipka
Moja córeczka na szczęście nie ma kolek ale też jej podaje kropelki Biogaia.Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo tak jak misie pochłonęło mnie macierzyństwo całkowicie. Mały raz jest grzeczny a raz marudzi, o dziwo w nocy powoli się przestawia na spanie i budzi się co 3, albo 2,5 h na cyca i potem śpi niestety wieczorami kołki dają nam się we znaki... wiec masujemy brzuszek, termofor kładziemy ale srednio pomaga biedak się meczy a mnie serce pęka. Mogę się pochwalić, ze jemy już z cyca bez nakładek i jest super chociaż dziś znów jakiś zastój mi się zrobił :/ dobrze ze mały wysysa za każdym razem te zastoje bo tak to bym się załamała.
U mnie synek miał kolki. I wyprobowalismy mega dużo kropelek. I dopiero Bobotic dał radę. I już po pierwszej dawce synek miał ulgę.
Myślę że warto spróbować bo szkoda dzieciatek.
My mamy dopiero 22 wizytę na bioderka.
Suzie_suzanna
@misiaaa95 @Lipka ! Dziękuje wam za rady ! Napewno spróbujemy Oby pomogło ! Bo biedak naprawdę się bardzo meczy a ja nie mogę na to patrzyć...
Lipka
@Suzie_suzanna i jak ? Probowalaś coś?
No i się dzieje znowu z wirusem.. Mieliśmy iść A wesele i dupcia. Mam nadzieję tylko, że nie zrobią zakazu spacerowania.
No i się dzieje znowu z wirusem.. Mieliśmy iść A wesele i dupcia. Mam nadzieję tylko, że nie zrobią zakazu spacerowania.
Suzie_suzanna
@Lipka kupilam kropelki Biogaia i zobaczymy czy będzie poprawa. A jeśli nie to spróbuje z tymi drugimi co pisałaś. Oby małemu pomogły bo nie mogę patrzyć jak się męczy
Chyba zaczął się jakiś skok rozwojowy u niego bo caly czas marudzi i chce wisieć cały czas na cycku nic innego mi nie pozostaje jak być mleczarnia wtedy kiedy chce
Wazylismy go wczoraj z mężem i już ma 5,530 w przeciągu dwóch dni przybrał 80g i to już na samej piersi !
Chyba zaczął się jakiś skok rozwojowy u niego bo caly czas marudzi i chce wisieć cały czas na cycku nic innego mi nie pozostaje jak być mleczarnia wtedy kiedy chce
Wazylismy go wczoraj z mężem i już ma 5,530 w przeciągu dwóch dni przybrał 80g i to już na samej piersi !
reklama
misiaaa95
Z tymi kroplami to potrzeba cierpliwości ja dopiero jakoś po tygodniu widziałam różnicę, ale położna mnie wcześniej poinformowała żeby czekać. Jeśli chodzi o wirusa to bardziej niż jego , boję się tego co mogą wymyśleć w związku z nim , tzn znowu zakazy itd...