reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Powiem wam że dupa boli 😂 srogo mnie nacieli i szwy trochę ciągną ale jestem zdziwiona ze tak spoko to znosze. Oczywiście trzeba się nauczyc wygodnych pozycji do funkcjonowania ale miałam w mojej głowie gorsza wizję 😜 pierwsze siku też było bez problemy chociaż po prostu mi się nie chciało bo więcej wypacam. Jeśli chodzi o znieczulenie to na początku dostałam gaz ale jak dla mnie to trochę efekt jak przy upiciu alkoholowym ale ulgi to nie daje, a potem dostałam znieczulenie z dolarganu i tak myślę że on pozwolił mi zebrać siły na najważniejszy etap porodu chociaż działał krótko. Zewnątrz oponowego nie chciałam bo pomimo że mocno znieczula to rozleniwia akcje i spłyca parametry dziecka
życzę Ci szybkiego wyleczenia nacięcia i dużo zdrówka, dzielna mamusiu

Lipko ależ cudowne wieści 💚😍💚 Bardzo się cieszę! GRATULACJE 🥳💐🥳 WITAJ Mały człowieku 💐🥳💐 Super wieści!

No to Kochane... worek się rozwiązał 😁 która będzie następna? 😍😁😍

reklama
Do góry