reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Najlepszego Lipka 💚 piękne miejsce na świętowanie takich okazji 😍 dużo dobrego Wam 💚💚💚

Bosz 🤦🏼‍♀️ jak ja dzisiaj nie spałam. Jak ja dzisiaj wyglądam o poranku! Aż strach spojrzeć w lustro 😂 🙈 😂

Pogoda zapowiada się piękna. Dzisiaj w planach basen 😁 basen, jutro wycieczka jeszcze i po gościach 🤷🏼‍♀️ A tak jest wesoło 🤗 Człowiek cały czas w ruchu i można się oderwać od myśli na jedyny słuszny temat ✌️😁 Ale trzeba będzie odsapnąć jak pojadą 😂😂😂

reklama
Najlepszego Lipka 💚 piękne miejsce na świętowanie takich okazji 😍 dużo dobrego Wam 💚💚💚

Bosz 🤦🏼‍♀️ jak ja dzisiaj nie spałam. Jak ja dzisiaj wyglądam o poranku! Aż strach spojrzeć w lustro 😂 🙈 😂

Pogoda zapowiada się piękna. Dzisiaj w planach basen 😁 basen, jutro wycieczka jeszcze i po gościach 🤷🏼‍♀️ A tak jest wesoło 🤗 Człowiek cały czas w ruchu i można się oderwać od myśli na jedyny słuszny temat ✌😁 Ale trzeba będzie odsapnąć jak pojadą 😂😂😂
A dziękujemy:)
Mój mąż też dziś coś nie mógł spać. Ja jako tako. Chociaż od paru dni mam dziwne sny m.in O porodzie.
Wczoraj jeszcze znajomi do nas wpadli, zrobiliśmy grilla. Fajnie było. I dziwnie tak się żegnać z każdym kto nas odwiedza bo najczęściej takie spotkania sa, jak już w weekend i teraz każdy mówi że teraz już chyba się zobaczymy jak urodze :o nie mogę w to uwierzyć.
Dziś jeszcze w planie jechać na miasto. Będziemy patrzeć za nową lodówka bo stara jest troszkę za mała.

Dzień dobry sierpnióweczki 💕
Dziś mam skończony 37tc 😍 teraz z górki, niech się dzieje co chce, choć młody jak najbardziej może sobie siedzieć w brzuszku jeszcze pare tygodni.
Milego dzionka 💕

Dzień dobry wszystkim 😊 u mnie noc tez jako tako, już się nie wysypiam tak jak wcześniej :p a to tu zaboli a to tam zaboli 🤷🏻‍♀️ I ta noc jakoś leci...
przez weekend byliśmy z mężem na wsi w domu po mojej babci. Napawaliśmy się spokojem i piękna pogodą 😊
Ja kończę 37 w przyszły czwartek 🙀 kiedy wiem, ze to coraz bliżej to coraz większy mam stres...
Szczególnie ze nie wiem jak z tą cesarką 😖 chcialabym bardzo rodzic naturalnie, a myśl o cesarce mnie przeraża ale przecież nie będę się kłóciła z lekarzem... muszę cierpliwe czekać do następnej wizyty i zobaczymy co powie..
dzisiaj jeszcze na badania idę, wymaz na gbs itp. A tak mi się nie chce 😅

No ja dzisiaj miałam koszmarną noc 🤦‍♀️ Młody w brzuchu odwalał tańce, ja nie mogłam się ułożyć, do tego jakieś wzdęcia i bzyczace wkoło komary...w efekcie zasnęłam koło 4 🥴 U nas dzisiaj zaczynamy 38 tydzień i proszę wiercipiętka żeby już celował ku wyjściu 😂 Już mi ciężko i liczę że może zechce wyjść jakos szybciej niż 10 sierpnia ✌️w środę znowu idziemy na usg 💪

No ja dzisiaj miałam koszmarną noc 🤦‍♀️ Młody w brzuchu odwalał tańce, ja nie mogłam się ułożyć, do tego jakieś wzdęcia i bzyczace wkoło komary...w efekcie zasnęłam koło 4 🥴 U nas dzisiaj zaczynamy 38 tydzień i proszę wiercipiętka żeby już celował ku wyjściu 😂 Już mi ciężko i liczę że może zechce wyjść jakos szybciej niż 10 sierpnia ✌w środę znowu idziemy na usg 💪
Ja mam nadzieje ze 10tego będzie cc 💆🏻‍♀✊🏼✊🏼 I utulę mojego synka 💙 o ile się coś samo nie zacznie wcześniej... od kilku dni mam brunatne upławy, ale po wizycie w szpitalu okazało się ze szyjka zamknieta a krew wokół szyjki niby się zebrała i to normalne i się oczyszcza 🧐

Ja mam wizytę w szpitalu w środę. Z pełnym przeglądem i planowaniem porodu. Na razie Malizna może sobie jeszcze powiedzieć. W niedzielę dzieci mają jechać do cioci na kilka dni. Mąż ma wolne. Więc może jakaś randka 😍 w każdym razie coś na co przez najbliższe x czasu raczej sobie nie pozwolimy 😜 tylko we dwoje (no....powiedzmy 😜)

A w czwartek jak goście pojadą do domu będę leżeć i pachnieć. 😍✌️😍 Taki plan! 😁

Ja od jakiś 3dni kiepsko sypiam. 😔 Wczoraj już w łóżku dopadł mnie stres i płacz. Dziś też się zaczyna taki wewnętrzny niepokój.
Jutro już do szpitala na godz. 7.
Już tak blisko i zamiast się cieszyć to stres i płacz sam się pojawia. 😪 Nie wiem czy to emocje i hormony. Próbuję się wyciszyć ale jakoś kiepsko mi to idzie. 😔

reklama
Hej dziewczyny!!
Wytrzymajcie jeszcze troche!!! 3mam za Was wszystkie mocno kciuki!!!
Pogoda ani stan ciążowy nie rozpiesczają ale juz bliżej niż dalej😉
Ja ciagle czekam na syna. Stan dobry, je sam, ale ciagle pilnują krew i obserwuja. Jak dobrze pojdzie to na weekend wyjdzie ale i to nie ma co zapeszac bo wystarczy mala bakteria i od nowa antybiotyk i szpital.
Psychicznie mnie to wykancza. Wiem ze jest ok ale tęsknota mnie pożera od srodka.
Ściągam pokarm. Mialam problem z nawałem ale juz opanowalam sytuacje. Teraz walcze z cewka moczowa bo oczywiscie po cewniku jak zwykle mam problem.
Zapisalam mlodego do przychodni. Ani sie tam dostac. Pozamykane jakby bomba atomowa walnela a oni jedyni tam utrzymywali sie przy życiu przed atakiem zombie🙄ani sie dostac ani dodzwonic. Paranoja. I tak sie wszyscy spotykamy w sklepie no ale cóż...

Do góry