reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Najlepszego Lipka 💚 piękne miejsce na świętowanie takich okazji 😍 dużo dobrego Wam 💚💚💚

Bosz 🤦🏼‍♀️ jak ja dzisiaj nie spałam. Jak ja dzisiaj wyglądam o poranku! Aż strach spojrzeć w lustro 😂 🙈 😂

Pogoda zapowiada się piękna. Dzisiaj w planach basen 😁 basen, jutro wycieczka jeszcze i po gościach 🤷🏼‍♀️ A tak jest wesoło 🤗 Człowiek cały czas w ruchu i można się oderwać od myśli na jedyny słuszny temat ✌️😁 Ale trzeba będzie odsapnąć jak pojadą 😂😂😂

reklama
Najlepszego Lipka 💚 piękne miejsce na świętowanie takich okazji 😍 dużo dobrego Wam 💚💚💚

Bosz 🤦🏼‍♀️ jak ja dzisiaj nie spałam. Jak ja dzisiaj wyglądam o poranku! Aż strach spojrzeć w lustro 😂 🙈 😂

Pogoda zapowiada się piękna. Dzisiaj w planach basen 😁 basen, jutro wycieczka jeszcze i po gościach 🤷🏼‍♀️ A tak jest wesoło 🤗 Człowiek cały czas w ruchu i można się oderwać od myśli na jedyny słuszny temat ✌😁 Ale trzeba będzie odsapnąć jak pojadą 😂😂😂
A dziękujemy:)
Mój mąż też dziś coś nie mógł spać. Ja jako tako. Chociaż od paru dni mam dziwne sny m.in O porodzie.
Wczoraj jeszcze znajomi do nas wpadli, zrobiliśmy grilla. Fajnie było. I dziwnie tak się żegnać z każdym kto nas odwiedza bo najczęściej takie spotkania sa, jak już w weekend i teraz każdy mówi że teraz już chyba się zobaczymy jak urodze :o nie mogę w to uwierzyć.
Dziś jeszcze w planie jechać na miasto. Będziemy patrzeć za nową lodówka bo stara jest troszkę za mała.

Dzień dobry sierpnióweczki 💕
Dziś mam skończony 37tc 😍 teraz z górki, niech się dzieje co chce, choć młody jak najbardziej może sobie siedzieć w brzuszku jeszcze pare tygodni.
Milego dzionka 💕

Dzień dobry wszystkim 😊 u mnie noc tez jako tako, już się nie wysypiam tak jak wcześniej :p a to tu zaboli a to tam zaboli 🤷🏻‍♀️ I ta noc jakoś leci...
przez weekend byliśmy z mężem na wsi w domu po mojej babci. Napawaliśmy się spokojem i piękna pogodą 😊
Ja kończę 37 w przyszły czwartek 🙀 kiedy wiem, ze to coraz bliżej to coraz większy mam stres...
Szczególnie ze nie wiem jak z tą cesarką 😖 chcialabym bardzo rodzic naturalnie, a myśl o cesarce mnie przeraża ale przecież nie będę się kłóciła z lekarzem... muszę cierpliwe czekać do następnej wizyty i zobaczymy co powie..
dzisiaj jeszcze na badania idę, wymaz na gbs itp. A tak mi się nie chce 😅

No ja dzisiaj miałam koszmarną noc 🤦‍♀️ Młody w brzuchu odwalał tańce, ja nie mogłam się ułożyć, do tego jakieś wzdęcia i bzyczace wkoło komary...w efekcie zasnęłam koło 4 🥴 U nas dzisiaj zaczynamy 38 tydzień i proszę wiercipiętka żeby już celował ku wyjściu 😂 Już mi ciężko i liczę że może zechce wyjść jakos szybciej niż 10 sierpnia ✌️w środę znowu idziemy na usg 💪

No ja dzisiaj miałam koszmarną noc 🤦‍♀️ Młody w brzuchu odwalał tańce, ja nie mogłam się ułożyć, do tego jakieś wzdęcia i bzyczace wkoło komary...w efekcie zasnęłam koło 4 🥴 U nas dzisiaj zaczynamy 38 tydzień i proszę wiercipiętka żeby już celował ku wyjściu 😂 Już mi ciężko i liczę że może zechce wyjść jakos szybciej niż 10 sierpnia ✌w środę znowu idziemy na usg 💪
Ja mam nadzieje ze 10tego będzie cc 💆🏻‍♀✊🏼✊🏼 I utulę mojego synka 💙 o ile się coś samo nie zacznie wcześniej... od kilku dni mam brunatne upławy, ale po wizycie w szpitalu okazało się ze szyjka zamknieta a krew wokół szyjki niby się zebrała i to normalne i się oczyszcza 🧐

Ja mam wizytę w szpitalu w środę. Z pełnym przeglądem i planowaniem porodu. Na razie Malizna może sobie jeszcze powiedzieć. W niedzielę dzieci mają jechać do cioci na kilka dni. Mąż ma wolne. Więc może jakaś randka 😍 w każdym razie coś na co przez najbliższe x czasu raczej sobie nie pozwolimy 😜 tylko we dwoje (no....powiedzmy 😜)

A w czwartek jak goście pojadą do domu będę leżeć i pachnieć. 😍✌️😍 Taki plan! 😁

Ja od jakiś 3dni kiepsko sypiam. 😔 Wczoraj już w łóżku dopadł mnie stres i płacz. Dziś też się zaczyna taki wewnętrzny niepokój.
Jutro już do szpitala na godz. 7.
Już tak blisko i zamiast się cieszyć to stres i płacz sam się pojawia. 😪 Nie wiem czy to emocje i hormony. Próbuję się wyciszyć ale jakoś kiepsko mi to idzie. 😔

reklama
Hej dziewczyny!!
Wytrzymajcie jeszcze troche!!! 3mam za Was wszystkie mocno kciuki!!!
Pogoda ani stan ciążowy nie rozpiesczają ale juz bliżej niż dalej😉
Ja ciagle czekam na syna. Stan dobry, je sam, ale ciagle pilnują krew i obserwuja. Jak dobrze pojdzie to na weekend wyjdzie ale i to nie ma co zapeszac bo wystarczy mala bakteria i od nowa antybiotyk i szpital.
Psychicznie mnie to wykancza. Wiem ze jest ok ale tęsknota mnie pożera od srodka.
Ściągam pokarm. Mialam problem z nawałem ale juz opanowalam sytuacje. Teraz walcze z cewka moczowa bo oczywiscie po cewniku jak zwykle mam problem.
Zapisalam mlodego do przychodni. Ani sie tam dostac. Pozamykane jakby bomba atomowa walnela a oni jedyni tam utrzymywali sie przy życiu przed atakiem zombie🙄ani sie dostac ani dodzwonic. Paranoja. I tak sie wszyscy spotykamy w sklepie no ale cóż...

Do góry