reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Jestem świadoma tego, że może się okazać że będę musiała wrócić. Też się staram nie zakleszczać umysłowo na tym powrocie. Jeżeli wszystko będzie ok to jadę do swojego łóżka 🤩 wiadomo że jeśli trzeba będzie zostać bo zaistnieją jakiekolwiek niepokoje- zostaję. A jeżeli trzeba będzie wrócić to wrócę... Dużo mam do pozałatwiania i przygotowania "przed" ale myślę że warto.

Z najstarszą byłam 3 tygodnie w szpitalu. Z Młodą 3 dni. Teraz mam nadzieję na kilka godzin 😁
No i tego Ci życzę. Każdej z nas, szybkiego powrotu do domku.

reklama
Tego każdej z nas życzę 💚🍀💚
W końcu wystarczająco umęczymy się w środku lata z wielkim brzuchem 😉 każdej z nas życzę łatwego porodu i szybkiego powrotu do formy 🍀 Niezależnie od tego jak dzieci przyjdą na świat. Mało bólu- dużo radości 🍀

Cześć dziewczyny😉 , mam termin na 29 sierpnia . Byłam z wami na początku, ale zwiałam , bo czytałam za dużo tych smutnych wieści i później świrowałam , że u mnie też na pewno tak jest 🙄. Ktoś może ma podobną datę? U mnie będzie córeczka , to pierwsza ciąża, nie mogę się doczekać tego dnia. Któras z was może też będzie rodziła w niemczech? 😘

Cześć dziewczyny😉 , mam termin na 29 sierpnia . Byłam z wami na początku, ale zwiałam , bo czytałam za dużo tych smutnych wieści i później świrowałam , że u mnie też na pewno tak jest 🙄. Ktoś może ma podobną datę? U mnie będzie córeczka , to pierwsza ciąża, nie mogę się doczekać tego dnia. Któras z was może też będzie rodziła w niemczech? 😘
Część!
Ja mam szacunkowo termin na 19.08. więc nieco wcześniej...ale za to też rodzę w Niemczech 😁 ✌️ Zapraszamy- rozgość się 😁
No i przede wszystkim gratulacje 🍀

Dziękuję i też oczywiście wszystkim gratuluję tego cudownego stanu 😁😊 i życzę pomyślności w rozwiązaniu ciąży . Jak duże już są wasze maluszki ? ☺

Dziękuję i też oczywiście wszystkim gratuluję tego cudownego stanu 😁😊 i życzę pomyślności w rozwiązaniu ciąży . Jak duże już są wasze maluszki ? ☺
Mój 10 dni temu ważył 2080g 32tc!
Za tydzień idę znowu na usg i ciekawa jestem ile mu przybyło na wadze. Po ruchach czuje ze sporo I chyba się znowu obrócił 🧐

To fajnie 😁😉Moja jest malutka na 30,5tc miała 1350g 40 cm i lekarz kręcił nosem, że za mały obwód brzuszka , przez co waga za niska. Ale mieści się w normie . Pewnie nie będzie za duża, zresztą jak rodzice 😃

To fajnie 😁😉Moja jest malutka na 30,5tc miała 1350g 40 cm i lekarz kręcił nosem, że za mały obwód brzuszka , przez co waga za niska. Ale mieści się w normie . Pewnie nie będzie za duża, zresztą jak rodzice 😃
Kruszynka 💕
Ja mam pojemny inkubator i obie córki po 4kg rodziłam, wiec teraz będzie podobnie a może nawet gorzej, bo podobno chłopcy są więksi 🙈

U nas będzie kruszynka. Zobaczymy w poniedziałek ile nadgoniła bo wyraźnie urosła sądząc po ruchach. Dwa tygodnie temu było 1650g. Ale starsze siostry też przyszły z dumną wagą urodzeniową 3180g. Nastawiam się na krasnoludka 😁 mam zapas pieluch "1" bo pamiętam jak w "2" obie panny tonęły 🙈

Joanulka spodziewam się że po tych 2 tygodniach dobijemy do wagi u Ciebie sprzed 2 tygodni 😂

Dzidź leży w pozycji startowej i jak na razie się nie przekręca. Mam nadzieję że tak już zostanie 😜

reklama
U nas będzie kruszynka. Zobaczymy w poniedziałek ile nadgoniła bo wyraźnie urosła sądząc po ruchach. Dwa tygodnie temu było 1650g. Ale starsze siostry też przyszły z dumną wagą urodzeniową 3180g. Nastawiam się na krasnoludka 😁 mam zapas pieluch "1" bo pamiętam jak w "2" obie panny tonęły 🙈

Joanulka spodziewam się że po tych 2 tygodniach dobijemy do wagi u Ciebie sprzed 2 tygodni 😂

Dzidź leży w pozycji startowej i jak na razie się nie przekręca. Mam nadzieję że tak już zostanie 😜
To w którym tygodniu ciąży ważyla 1650 ? 3180 to nie tak malutko , moja bratowa rodziła córeczki po 2400 🙈. Myślałam że 1 pampersy to norma na początek i kupiłam nawet '0' mała paczkę, ale ja jestem kompletnie nie doświadczona 🤪

Do góry