reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

No każda z nas się czegoś boi ale nie możemy się dać temu strachowi sparaliżować 😊 Ja dla relaksu dzisiaj piorę ciuszki 😂 dobrze ze położna powiedziala mi dzisiaj żebym nie brała za duzo tego do szpitala bo na oddziale gorąco i zazwyczaj maluszki leżą w samych otulaczkach albo leciutkim kaftaniku

reklama
Ja już wszystkie ubranka mam poprane i poprasowane uff.. A co do torby do szpitala to myślę że większość już mam ale właśnie nie mam do czego zapakować. Chciałabym jakaś taka mała walizkę. A mamy tylko wielka lub taka torbę sportową. 🤔🤔

Ja raz bardziej się ekscytuje porodem, a następnym razem jestem przerażona, że jak to będzie 🙀 czy dojadę na czas i czy pójdzie gładko czy będę się męczyć 😅
Jeśli chodzi o moje rzeczy do szpitala to muszę właśnie zacząć pakować.. tyle, że tez nie wiem do czego się spakować i czy wszystko do jednej walizki czy moje rzeczy osobno i dzieciątka osobno 🤷🏻‍♀️ Zapytam położna na spotkaniu, ona pewnie coś doradzi 😬
Coraz większy się człowiek robi 😅
7B0BF2EA-F951-4A3E-953E-2B094203409A.jpeg

Witam wszystkie piękne panie!

Jak ja dzisiaj zdycham 😩 głowa boli, jadłowstręt, gorąco...i w ogóle do dupy 😩 jeszcze koleżanka ma jakiś termin i prosiła żeby się jej dwójką zaopiekować...i jak ja to ogarnę? 🙈
Tak sobie się poużalać nad sobą wpadłam... Wam wszystkim miłego dnia życzę!

Hejo u nas cieplutko. Mąż w pracy. A ja z synkiem w domu. Myślę co by robić. Lenia mam. Może skorzystamy z basenu żeby się ochlodzic.
Ale mam lenia uuuuuu...
20200625_154419.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta!!!! Wasza przodująca panikara po wizycie u dr😂
Rozwarcie nadal na pol opuszka. Reszta szyjki trzyma. Moge w końcu wiecej sie ruszac bez obaw!! Odstawic lutke i mg
Racuch ma 2630 g (plus minus300 tak maszyna podaje) 34+5. Podobno nie bedzie wielki. Moze taki jak jego brat 3kg. Wystarczajaco. Jescze dr u siebie robil wymaz na paciorkowca wiec mam z glowy. I nawet grosza nie wzial ode mnie za to ze stala pacjetka😂

Hej dziewczęta!!!! Wasza przodująca panikara po wizycie u dr😂
Rozwarcie nadal na pol opuszka. Reszta szyjki trzyma. Moge w końcu wiecej sie ruszac bez obaw!! Odstawic lutke i mg
Racuch ma 2630 g (plus minus300 tak maszyna podaje) 34+5. Podobno nie bedzie wielki. Moze taki jak jego brat 3kg. Wystarczajaco. Jescze dr u siebie robil wymaz na paciorkowca wiec mam z glowy. I nawet grosza nie wzial ode mnie za to ze stala pacjetka😂
To u mnie na wizycie 34tc i dzidzia miała 2400g i moja doktor mówiła że będzie spora 🤔🤔

reklama
To u mnie na wizycie 34tc i dzidzia miała 2400g i moja doktor mówiła że będzie spora 🤔🤔
Mojego syna usg przed porodem pokazalo 3700 a tu urodzil sie 3 kg kilka dni po terminie. I wtedy dr tez mowil ze on nie bedzie duzy i teraz tez powiedział ze kolosa to ja nie urodze. Raczej sredniak. Zobaczymy bo jescze nie jedno usg do konca. Nie smiejcie sie ale moj mąż ma 194 cm i urodzil sie 5kg. Mnie sie taki klocek nie usmiecha 😂

Do góry