reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

No każda z nas się czegoś boi ale nie możemy się dać temu strachowi sparaliżować 😊 Ja dla relaksu dzisiaj piorę ciuszki 😂 dobrze ze położna powiedziala mi dzisiaj żebym nie brała za duzo tego do szpitala bo na oddziale gorąco i zazwyczaj maluszki leżą w samych otulaczkach albo leciutkim kaftaniku

reklama
Ja już wszystkie ubranka mam poprane i poprasowane uff.. A co do torby do szpitala to myślę że większość już mam ale właśnie nie mam do czego zapakować. Chciałabym jakaś taka mała walizkę. A mamy tylko wielka lub taka torbę sportową. 🤔🤔

Ja raz bardziej się ekscytuje porodem, a następnym razem jestem przerażona, że jak to będzie 🙀 czy dojadę na czas i czy pójdzie gładko czy będę się męczyć 😅
Jeśli chodzi o moje rzeczy do szpitala to muszę właśnie zacząć pakować.. tyle, że tez nie wiem do czego się spakować i czy wszystko do jednej walizki czy moje rzeczy osobno i dzieciątka osobno 🤷🏻‍♀️ Zapytam położna na spotkaniu, ona pewnie coś doradzi 😬
Coraz większy się człowiek robi 😅
7B0BF2EA-F951-4A3E-953E-2B094203409A.jpeg

Witam wszystkie piękne panie!

Jak ja dzisiaj zdycham 😩 głowa boli, jadłowstręt, gorąco...i w ogóle do dupy 😩 jeszcze koleżanka ma jakiś termin i prosiła żeby się jej dwójką zaopiekować...i jak ja to ogarnę? 🙈
Tak sobie się poużalać nad sobą wpadłam... Wam wszystkim miłego dnia życzę!

Hejo u nas cieplutko. Mąż w pracy. A ja z synkiem w domu. Myślę co by robić. Lenia mam. Może skorzystamy z basenu żeby się ochlodzic.
Ale mam lenia uuuuuu...
20200625_154419.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta!!!! Wasza przodująca panikara po wizycie u dr😂
Rozwarcie nadal na pol opuszka. Reszta szyjki trzyma. Moge w końcu wiecej sie ruszac bez obaw!! Odstawic lutke i mg
Racuch ma 2630 g (plus minus300 tak maszyna podaje) 34+5. Podobno nie bedzie wielki. Moze taki jak jego brat 3kg. Wystarczajaco. Jescze dr u siebie robil wymaz na paciorkowca wiec mam z glowy. I nawet grosza nie wzial ode mnie za to ze stala pacjetka😂

Hej dziewczęta!!!! Wasza przodująca panikara po wizycie u dr😂
Rozwarcie nadal na pol opuszka. Reszta szyjki trzyma. Moge w końcu wiecej sie ruszac bez obaw!! Odstawic lutke i mg
Racuch ma 2630 g (plus minus300 tak maszyna podaje) 34+5. Podobno nie bedzie wielki. Moze taki jak jego brat 3kg. Wystarczajaco. Jescze dr u siebie robil wymaz na paciorkowca wiec mam z glowy. I nawet grosza nie wzial ode mnie za to ze stala pacjetka😂
To u mnie na wizycie 34tc i dzidzia miała 2400g i moja doktor mówiła że będzie spora 🤔🤔

reklama
To u mnie na wizycie 34tc i dzidzia miała 2400g i moja doktor mówiła że będzie spora 🤔🤔
Mojego syna usg przed porodem pokazalo 3700 a tu urodzil sie 3 kg kilka dni po terminie. I wtedy dr tez mowil ze on nie bedzie duzy i teraz tez powiedział ze kolosa to ja nie urodze. Raczej sredniak. Zobaczymy bo jescze nie jedno usg do konca. Nie smiejcie sie ale moj mąż ma 194 cm i urodzil sie 5kg. Mnie sie taki klocek nie usmiecha 😂

Do góry