reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Nospy nie ma. Jest niedozwolona w Niemczech. Jakbym miała pewnie już dawno bym wzięła... Dzięki 💚 kąpiel i melodia. I dzień w pozycji poziomej
Nospy nie ma. Jest niedozwolona w Niemczech. Jakbym miała pewnie już dawno bym wzięła... Dzięki 💚 kąpiel i melodia. I dzień w pozycji poziomej 🤦🏼‍♀️
O masz. To ta nospa to taka trucizna??
Odpoczywaj i niczym sie nie martw. Twoja mama z corka napewno sie szybko pogodzą.
Leżing i relaksing😉😉😉
Brzucholek teraz na pierwszym miejscu

reklama
Wiesz co, raczej odczuwam je sporadycznie. Kiedy za długo leżę lub za długo chodzę. Na całe szczęście nie powodują skracania się szyjki i cały czas mam tak samo długą 😊 ale jest to nieprzyjemne uczucie jak twardnieje 🤦🏻‍♀️
A ty też to odczuwasz ?
Ja mialam w poprzedniej ciazy ich ok 30 dziennie. Lezalam. Teraz odpukac mam ich malo ale leze duzo bo mi sie szyjka skrocila i zrobil sie lejek. Na badaniu ta część co jest zamknieta i twarda miala 2,7 cm. Ogolnie calosc miala 3,3 w ok 20tyg. Miala któraś z Was tak????

Cóż ja tak nie mam, ostatnio tydzien temu na badaniu moja miała 4,8 cm i od początku się utrzymuje na takim poziomie.
Myśle, że póki nie zejdzie poniżej 2,5 to nie jest źle, ale to i tak lekarze wiedzą lepiej :)

Mysic- Dzięki kochana 💚 niby wiem... Ale wytłumacz to tym cholernym hormonom 🤦🏼‍♀️ i jeszcze się nakręcam że ten stres dziecku szkodzi...i przez to jeszcze bardziej się stresuję 🤦🏼‍♀️ I głowa ogarnia to błędne koło...ale reszta nie 🤯

Suzie Ty też z długą łabędzią szyją 😂 później będziemy na trampolinie chyba skakać żeby się zaczęła skracać łaskawie 😂

E tam! Zazdroszcze wam tych szyjek!
Ide we wt do dr to zobacze co tam sie dzieje. Oby nie szpital. Bede w srodku 32 tyg. Instaluje ta lutke i zajadam magnez to mam nadzieje ze bedzie ok.
Jak juz weekend nadejdzie to bede pic litrami meliske z mdłą z nerwów 🤣

reklama
Do góry