reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Otóż morda żula jest czerwona, opuchnięta i z wypryskami 🍅 ale nie ma co panikować- szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla...i można wyjść do ludzi 😂
Zgadzam się w pełnej rozciągłości: dystans i poczucie humoru pozwolą nam przetrwać. A po ciąży oczywiście jeszcze sesja okładkowa 😂😂😂 wszystkie brzuchy są piękne! A najpiękniejsze i najbardziej tajemnicze jest ich wnętrze 🤩

Joanulka zazdraszczam Ci plaży i morza 💚 jak syrenka 🤩 i zdjęcie dobre- wygląda jakbyś korzystała z uroków plaży
Bardziej jak morsik bym powiedziała 😅
Korzystałam ale z umiarem 😜

reklama
A ja wam powiem, że mi się cera poprawiła, włosy i paznokcie też. Aż się dziwię bo mówili że córka zabiera urodę.. :D ale póki co dobrze się ze sobą czuje. A brzuszek dodaje uroku każdej z nas.
A zobaczcie jaka ładne sukienki mają w biedrze🥰
Zobacz załącznik 1123008
śliczna sukienka, zaraz polecę kupić, ja też nieskromnie zupełnie odwrotnie niż wszyscy mòwią o córeczkach, wyglądam i czuję się bosko

śliczna sukienka, zaraz polecę kupić, ja też nieskromnie zupełnie odwrotnie niż wszyscy mòwią o córeczkach, wyglądam i czuję się bosko
A ja brzydne na chlopaka😂
A ja wam powiem, że mi się cera poprawiła, włosy i paznokcie też. Aż się dziwię bo mówili że córka zabiera urodę.. :D ale póki co dobrze się ze sobą czuje. A brzuszek dodaje uroku każdej z nas.
A zobaczcie jaka ładne sukienki mają w biedrze🥰
Zobacz załącznik 1123008
Fajna ta kiecka!!! A jaki rozmiar sobie wzielas ????bo ja bym chetnie wyslala swojego chlopa po nia hehe
Moze masz tam gdzies rozmiarowke jej??

A ja brzydne na chlopaka😂

Fajna ta kiecka!!! A jaki rozmiar sobie wzielas ????bo ja bym chetnie wyslala swojego chlopa po nia hehe
Moze masz tam gdzies rozmiarowke jej??
Ja wzięłam S :D tak jak zawsze noszę. Bo jakoś duże mi się wydawały. I na luZie pasuje. :)

reklama
Tak rozciagliwa jest A dodatkowo pod biustem jest gumeczka jeszcze. Mierzyłam sobie brzuch i mam 92cm :D
E to ja 100 minelam . Normalnie M nosze ale czuje ze bedzie maławe. Zostalo mi rowne 10 tyg i to najcieplejsze miesiace a chcialabym wlasnie w te gorace dni ostatnie w niej smigac 😂
Dzieki za info. Juz Ci glowy nie zawracam😙😙
Pozdrawiam!! Milego weekendu

Do góry