reklama
Mdła
Fanka BB :)
Bosz... Mystick Dzięki się zaczerwienieniłam chyba z wrażenia. Ale nie ma tak pięknie! Mordę mam jak żul spod budki z piwem. A włosy, które całe moje życie się przetłuszczały- nagle postanowiły się wysuszać! Hormony nikomu nie przepuszczą no... może tylko celebrytkom na insta... Ale na żywo pewnie też niekoniecznie
Lipka jaki ładny!
Lipka jaki ładny!
Mystic87
A co to ta morda jak żul??? Bo jak nos jak kalafior (szczególnie kiedy upały) to ja ze sklepu obokBosz... Mystick Dzięki się zaczerwienieniłam chyba z wrażenia. Ale nie ma tak pięknie! Mordę mam jak żul spod budki z piwem. A włosy, które całe moje życie się przetłuszczały- nagle postanowiły się wysuszać! Hormony nikomu nie przepuszczą no... może tylko celebrytkom na insta... Ale na żywo pewnie też niekoniecznie
Lipka jaki ładny!
A pochwalilam bo akurat zauwazylam jak dodalas. Wszystkie brzuszki tu macie eleganckie!!!
Wlasnie taki plus jest z tej epidemii ze np do mnie nikt tu nie przylazi (szczególnie nietaktowna ciotka) i nie komentuje ze ojej ales spuchla, ale masz krosty posmaruj se czyms, ale to czy tamto. Święty spokój dlatego ja wychodze z zalozenia ze nawet w tym stanie wyjatkowym trzeba zawsze kogos chwalic zeby poczul sie lepiej bo wewnetrznie w duchu wiekszosc swoje wie (ojoj wygladam jak Fiona) ale choc na chwile poczuje sie lepiej
A i dystans jest ważny i sie pośmiać potrzeba.
Zdrowie dziecka na pierwszym miejscu jest zawsze ale nie oszukujmy sie ze gdzies dalej jestesmy my.
Jak juz sie rozpakujemy to znow bedziemy na pierwszych stronach gazet z dzidziolami u boku
Mystic87
Elegancki a gdzie ty tam jestes??? Plaża, slonce?????No to i ja swój bebzunek pokaże
Aktualnie 27+3tc
9kg na plusie
109cm w pasie Zobacz załącznik 1122955
Joanulka
Tak, wczoraj plazing się odbywał nad Liverpool nad morzem. Pierwszy raz w tym roku Ludzi masa ale dystans zachowany.Elegancki a gdzie ty tam jestes??? Plaża, slonce?????
Mystic87
Super!!!! A jak tam u was z maseczkami??? Trzeba nosic w takich miejscach??Tak, wczoraj plazing się odbywał nad Liverpool nad morzem. Pierwszy raz w tym roku Ludzi masa ale dystans zachowany.
Joanulka
Nie, nie ma żadnych zakazów. Jedyne co to dystans trzeba zachować, ale mało kto już się tego pilnuje. Ludzie maja dość.Super!!!! A jak tam u was z maseczkami??? Trzeba nosic w takich miejscach??
Mdła
A co to ta morda jak żul??? Bo jak nos jak kalafior (szczególnie kiedy upały) to ja ze sklepu obok
A pochwalilam bo akurat zauwazylam jak dodalas. Wszystkie brzuszki tu macie eleganckie!!!
Wlasnie taki plus jest z tej epidemii ze np do mnie nikt tu nie przylazi (szczególnie nietaktowna ciotka) i nie komentuje ze ojej ales spuchla, ale masz krosty posmaruj se czyms, ale to czy tamto. Święty spokój dlatego ja wychodze z zalozenia ze nawet w tym stanie wyjatkowym trzeba zawsze kogos chwalic zeby poczul sie lepiej bo wewnetrznie w duchu wiekszosc swoje wie (ojoj wygladam jak Fiona) ale choc na chwile poczuje sie lepiej
A i dystans jest ważny i sie pośmiać potrzeba.
Zdrowie dziecka na pierwszym miejscu jest zawsze ale nie oszukujmy sie ze gdzies dalej jestesmy my.
Jak juz sie rozpakujemy to znow bedziemy na pierwszych stronach gazet z dzidziolami u boku
Otóż morda żula jest czerwona, opuchnięta i z wypryskami ale nie ma co panikować- szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla...i można wyjść do ludzi
Zgadzam się w pełnej rozciągłości: dystans i poczucie humoru pozwolą nam przetrwać. A po ciąży oczywiście jeszcze sesja okładkowa wszystkie brzuchy są piękne! A najpiękniejsze i najbardziej tajemnicze jest ich wnętrze
Joanulka zazdraszczam Ci plaży i morza jak syrenka i zdjęcie dobre- wygląda jakbyś korzystała z uroków plaży
reklama