reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
180 stopni, tak 20-25 minut góra dół, sama zobaczysz, kiedy będą ok, dobrze wyrośnięte i często delikatnie pękają. Do foremek wlej ciasta do trzech czwartych wysokości, inaczej urosną wszędzie 🙈
Dosypalam kakao ale nie wiem czym nie za dużo... Bo mam ochotę na kakaowe 🙈

Załączniki

• 8c2f442631b67f67422f72bb00073387.0.jpg
    8c2f442631b67f67422f72bb00073387.0.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 68
Cześć dziewczyny ☺️ przyjmiecie mnie do swojego grona?
Parę słów o mnie- mam 31 lat, długo staraliśmy się o dzidziusia- 6 lat, w tym 5 lat to in vitro i w końcu za 6tym transferem po 3 pełnych symulacjach i zmienię leczenia na immunologie- udało się i pierwszy raz w życiu zobaczyłam betę większa niż 1.2.
Aktualnie jestem w 20TC+2, termin mam na 23.08, a w najbliższy czwartek mam USG połówkowe- z racji tego, że transfer miałam przeprowadzany w Krakowie, leczenie immunologiczne w Łodzi, a pochodzę z podkarpacia to trochę tych wizyt mam :) akurat USG połówkowe w Łodzi.
A z prenatalnych w 12TC wiemy już, że będzie chłopczyk ☺️
Przychodzę do Was, a należę jeszcze do kilku innych wątków, ale tam wiele dziewczyn się jeszcze stara o ciążę więc o rzeczy wyprawowe będę rozmawiać z Wami- jak mnie przyjmiecie.
Gratuluję wszystkim, które są już po badaniu połówkowym i tu mam do Was pytanie- czy któraś z Was nagrywała USG na pendrive? Lekarz pozwolił na nagrywanie? U mnie chyba będzie mógł wejść mąż na wizytę, ale chciałabym mieć pamiątkę i nie wiem czy to będzie mozliwe- dowiem się dopiero w czwartek :)

Aha i jeszcze Was zapytam o badanie krzywej 3punktowej czy to jest ważne aby badanie było między 24 a 28 tygodniem?
Czy mogę sobie zrobić już teraz wcześniej w 21TC?.
Pytam z ciekawości, po prostu wtedy wyniki skonsultowałabym i z lekarzem w Łodzi i u swojego prowadzącego lekarza.
Gdzieś w 6Tc jak robiłam na czczo to miałam 93 cukier i lekarz powiedział, że jest ok.
Przed ciążą ważyłam 58Kg z wzrostem 170, aktualnie ważę 65.5kg.

reklama
Cześć dziewczyny ☺ przyjmiecie mnie do swojego grona?
Parę słów o mnie- mam 31 lat, długo staraliśmy się o dzidziusia- 6 lat, w tym 5 lat to in vitro i w końcu za 6tym transferem po 3 pełnych symulacjach i zmienię leczenia na immunologie- udało się i pierwszy raz w życiu zobaczyłam betę większa niż 1.2.
Aktualnie jestem w 20TC+2, termin mam na 23.08, a w najbliższy czwartek mam USG połówkowe- z racji tego, że transfer miałam przeprowadzany w Krakowie, leczenie immunologiczne w Łodzi, a pochodzę z podkarpacia to trochę tych wizyt mam :) akurat USG połówkowe w Łodzi.
A z prenatalnych w 12TC wiemy już, że będzie chłopczyk ☺
Przychodzę do Was, a należę jeszcze do kilku innych wątków, ale tam wiele dziewczyn się jeszcze stara o ciążę więc o rzeczy wyprawowe będę rozmawiać z Wami- jak mnie przyjmiecie.
Gratuluję wszystkim, które są już po badaniu połówkowym i tu mam do Was pytanie- czy któraś z Was nagrywała USG na pendrive? Lekarz pozwolił na nagrywanie? U mnie chyba będzie mógł wejść mąż na wizytę, ale chciałabym mieć pamiątkę i nie wiem czy to będzie mozliwe- dowiem się dopiero w czwartek :)
Witamy wśród sierpniowek!
czym nas więcej tym lepiej ☺️ Kojarzę Cię z wątku Kto po invitro, byłam tam jakiś czas ale udało się naturalnie tuż przed planowanym rozpoczęciem stymulacji. W brzuszku rośnie synuś 💙
Co do pendrive to nie mam doświadczenia. Pewnie zależy to od placówki i najpewniej będzie zadzwonić na recepcje i zapytać.
98% z nas jest na wątku prywatnym i jak masz ochotę dołączyć to napisz do @GabrielaNowak85 z prośba o dodanie do listy.

Do góry