reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzień dobry [emoji170]
Jak się dziś macie? Jak się czujecie? Już za chwile mamy polowe ciąży [emoji177]
U mnie w końcu piękna pogoda, chyba pójdę na dłuższy spacer z psem. Robotnicy przychodzą skoczyć deking i malowanie domu wiec będzie można skorzystać z ogrodu przez weekend 🤩
Ostatnio dziewczyny na pisały na prywatnym o kiełbasce z ogniska i nie moze mi to przestać chodzić po głowie [emoji23]

Miłego dzionka.
Witaj :) Pogoda troche dziś dobiła, bo pochmurno sie zrobilo ;/
Juz to siedzenie w domu wykancza .. Postanowilam upiec ciasteczka z jabłkami i do tego jabłecznik - pyyyyycha! ;D
Obecnie 17+7 , czujemy sie dobrze - w nocy czesciej sie budze ostatanio , dzidzia ''łaskocze'' coraz bardziej az nie moge sie nacieszysz

reklama
Witaj :) Pogoda troche dziś dobiła, bo pochmurno sie zrobilo ;/
Juz to siedzenie w domu wykancza .. Postanowilam upiec ciasteczka z jabłkami i do tego jabłecznik - pyyyyycha! ;D
Obecnie 17+7 , czujemy sie dobrze - w nocy czesciej sie budze ostatanio , dzidzia ''łaskocze'' coraz bardziej az nie moge sie nacieszysz

Mnie tez bardzo cieszy jak się maleństwo wierci i lżej na duszy się robi.
Ja dziś tylko chałkę piekę do ryby bo nie mogę nigdzie ziemniaków kupić [emoji85] później wrzucę fotkę
Pochwał się wypiekami [emoji177]

Mnie tez bardzo cieszy jak się maleństwo wierci i lżej na duszy się robi.
Ja dziś tylko chałkę piekę do ryby bo nie mogę nigdzie ziemniaków kupić [emoji85] później wrzucę fotkę
Pochwał się wypiekami [emoji177]
To fakt pogoda bardzo kiepska a jutro ma być jeszcze gorzej. Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę że już cokolwiek czujecie
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] U mnie 17 +2 i póki co nic, czekam z niecierpliwością.

To fakt pogoda bardzo kiepska a jutro ma być jeszcze gorzej. Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę że już cokolwiek czujecie
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] U mnie 17 +2 i póki co nic, czekam z niecierpliwością.

Ja pierwsze ruchy zaczęłam czuć w 16+6 ale później kilka dni nic, przedwczoraj i rano i wieczorem- po ogórkowej się rozhulał bobas. A dziś kompletnie nic. Także spokojnie lada dzień będziesz czuła ruchy [emoji177]

Pychotka [emoji177]

IMG_7003.JPG
IMG_7004.JPG

Ja pierwsze ruchy zaczęłam czuć w 16+6 ale później kilka dni nic, przedwczoraj i rano i wieczorem- po ogórkowej się rozhulał bobas. A dziś kompletnie nic. Także spokojnie lada dzień będziesz czuła ruchy [emoji177]
Tez ok 16 tc zaczęłam czuć a potem kilka dni nic a wczoraj po obiedzie jak sie zaczął wiercic, śmiałam się do mamy ze obiad smakował 😅🙈

reklama
Do góry