Różamama
Fanka BB :)
Typowe zachciankiU nas słońce i pierwszy raz wyszlam bez rajstop haha dziko się czulam spacerek półtora godzinny zaliczony a na obiad śledzie omhggggg, ♥ od 8 rano na nie czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Typowe zachciankiU nas słońce i pierwszy raz wyszlam bez rajstop haha dziko się czulam spacerek półtora godzinny zaliczony a na obiad śledzie omhggggg, ♥ od 8 rano na nie czekam
Tak myślę i myślę bez rajstop do sukienki czy nosilas rajstopy pod spodnie hehe.U nas słońce i pierwszy raz wyszlam bez rajstop haha dziko się czulam spacerek półtora godzinny zaliczony a na obiad śledzie omhggggg, ♥ od 8 rano na nie czekam
Też już długo mam smaka na kiełbaske z ogniska. Szkoda że na weekend pogoda się pogorszy bo w końcu by się odpaliło.Ja właśnie skończyłam gotować rosół , teraz przerobię go na ogórkową , lekcje właśnie ogarnęłam z córka a młody śpi już 2h. Teraz chwila wytchnienia . A ja mam dziś grila na obiad , wiadomo maluchy zupka a mamusia mięcho z grila i kiełbacha .
Pod spodnieTak myślę i myślę bez rajstop do sukienki czy nosilas rajstopy pod spodnie hehe.
Fajnie jak słoneczko świeci ale znowu ma być chłodniej.
Dziewczyny poradzcie mi coś proszę. Prace mam super od 7 do 15, siedząca, fajni ludzie, warunki spoko ale codziennie przez biuro przewija się kilkadziesiąt osób i jak podpisuje dokumenty to mi chuchaja, kaszla, dotykam często gęsto ich papierów które są brudne, no i płyn do dezynfekcji jest dość mocny i sie duszę a robimy to 3 razy dziennie... I jak mam siedzieć w ciazy i wdychac mocne plyny skoro to mega niezdrowe dla maluszka i dla mnie[emoji15] no ale jak pomysle o siedzeniu w domu to mnie skręca bo jeszcze nie mieszkamy sami i to nie będzie wypoczynek tylko nerwowka od rana do wieczora.... Nie wiem co robic wiem że teraz moj skarb rosnący we mnie jest najważniejszy ale i tak źle i tak niedobrze