Joanulka
Fanka BB :)
Wczoraj miałam połówkowe. Płeć została potwierdzona, już szukam ciuszków dla moich panien [emoji3059]. Niestety u drugiej też zostały wykryte dwa torbiele splotu naczyniówkowego. Lekarz mówi, żeby się nie martwić, w zdrowej ciąży się zdarza i powinno się wchlonac. Powinnam powtórzyć echo w 24-25tc, bo maluchy sa ułożone jedna za drugą i za każdym razem jest ciezko zrobić dokładne usg tej z tyłu, a to u niej jest wykryta pępowina dwunaczyniowa. Małe na dzień wczorajszy ważą 303g i 316g. Niestety nie mam zdjęć z profilu, bo tak były niefortunnie ułożone [emoji20]
Mi ciężko jest spać w nocy, bo mąż się wierci i mnie caly czas wybudza (oprócz tego, że co 2h wstaję do łazienki [emoji85]) , dlatego staram się spać min do 11, zawsze to 5 godzin spokojnego snu [emoji3060]. Od wczoraj nad sypialnią zaczął się remont i jest tak super! [emoji23] Chyba przeniosę się na drugi koniec mieszkania spać [emoji6]
Teraz spokojniej reszty ciąży i trzymam kciuki za dziewczynki żeby się wszystko co nie dobre wchłonęło! Fajnie ze udało Ci się z połówkowym bo wielu ciężarnym odmawiają.