siwsoooonek
Fanka BB :)
Szybko zniknęło, na pewno będę robic jeszcze hihiPękam w szwach po chałce ale takie ciacho bym wcisnęła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko zniknęło, na pewno będę robic jeszcze hihiPękam w szwach po chałce ale takie ciacho bym wcisnęła
Za dnia czuje też po prawej stronie , za to w nocy po całości juz czujeCudowne łakocie [emoji1786] ale bym zjadła [emoji16].
Za mną od kilku dni chodzi szarlotka [emoji7].
Co do ruchów, to ja czuję już codziennie. Tylko martwi mnie, że tylko po prawej stronie. Jakby druga była mniej ruchliwa. Ale może dlatego że jedna jest na przedniej ściance a druga na tylnej?
Kochana, moje dziecię na USG było ułożone tak, że dupkę miało na lewej stronie, więc nogi na prawej i tak mnie zaczęło kopać w z dolnego prawa Czasami czuję to bardziej na środkuCudowne łakocie [emoji1786] ale bym zjadła [emoji16].
Za mną od kilku dni chodzi szarlotka [emoji7].
Co do ruchów, to ja czuję już codziennie. Tylko martwi mnie, że tylko po prawej stronie. Jakby druga była mniej ruchliwa. Ale może dlatego że jedna jest na przedniej ściance a druga na tylnej?
Kochana, moje dziecię na USG było ułożone tak, że dupkę miało na lewej stronie, więc nogi na prawej i tak mnie zaczęło kopać w z dolnego prawa [emoji2368] Czasami czuję to bardziej na środku [emoji848]
Kochane przepraszam, ale nie dam rady. Wpisy tak na mnie działają, że zaczynam schizować, siedzę i płaczę, że ja nic nie odczuwam. Odezwę się w poniedziałek po wizycie, jeśli będę wiedziała, że wszystko jest w porządku...
Kochane przepraszam, ale nie dam rady. Wpisy tak na mnie działają, że zaczynam schizować, siedzę i płaczę, że ja nic nie odczuwam. Odezwę się w poniedziałek po wizycie, jeśli będę wiedziała, że wszystko jest w porządku...
Ja dopiero zaczynam czuć ruchy, a jestem w 21t2d. Pierwsze, delikatne smyranie poczułam kilka dni temu jak spokojnie leżałam na plecach Łożysko mam na przedniej ścianie dlatego tak kiepskawo czuje i późno. Im dzidzia będzie silniejsza i większa tym ruchy będą wyraźniejsze. Spokojnie, nie denerwuj sięKochane przepraszam, ale nie dam rady. Wpisy tak na mnie działają, że zaczynam schizować, siedzę i płaczę, że ja nic nie odczuwam. Odezwę się w poniedziałek po wizycie, jeśli będę wiedziała, że wszystko jest w porządku...