a.szczypiorek
Fanka BB :)
Ten fotelik maxi cosi kosztuje prawie 600zl? Mi się podobają te wózki anex. Z tego co piszą są lekkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale który dokładnie? Tak, to raczej taka 'standardowa' cena za dobry fotelik. Są też np cybex, avionaut, be safe i na pewno jeszcze jakieś inne. One wszystkie mniej-więcej w podobnej cenie. Później jest jeszcze kwestia tego, czy chcesz z bazą isofix czy na pasy. Ja baze chwale sobie bardzo, no ale to też dodatkowy koszt. Nie musisz kombinować z pasami, tylko wsadzasz na bazę, robi klik i gotowe [emoji4]Ten fotelik maxi cosi kosztuje prawie 600zl? [emoji15][emoji16] Mi się podobają te wózki anex. Z tego co piszą są lekkie
Jeżeli chodzi o wózek to ja kupiłam właśnie easy go optimo to jest typowa lekka spacerówka a gondola jest do niej dedykowana jest to mega lekki wózek 10 kg i cena też spoczko, nosidełko oczywiście maxi cosi +baza
Mam tak samo. Czekam na wiadomość o płci pierw i ruchy,wtedy pewnie mnie ruszy aby się rozglądać za rzeczami dla maleństwa ☺ ja 15t i 3dDzień dobry sierpniówki [emoji177]
Wy tu już o wózkach, fotelikach a ja nawet o tym jeszcze nie myśle [emoji85] nic nie kupuje ani nawet się nie interesuje. Co prawda na oku mam jeden wózek ale to już od dawien dawna i na tym koniec. Na walentynki kupiłam dla nas z mężem body była malucha [emoji51]
Może jak się dowiem jutro co tam w brzuszku rośnie i zacznę czuć ruchy to wtedy się ruszę i zacznę myśleć o wyprawce.
Czujecie już ruchy? Jaki tydzień ciąży?
Mi się dziś śniło ze maluszek się tam wiercił [emoji85]
My z synem przesiedliśmy się do spacerówki jak miał 7 miesięcy i jakoś koło 80 cm.U mnie dzieciaki tak rosły że na 4-5 miesięcy przerzuciłam się na spacerówke. Więc obstawiam że w grudniu już będę tą wersję używać.
Tak z wózkami jest ciężko. Obecnie przerabiam nr 13 czy 14 czy jakoś tak, straciłam rachubę.Gorzej jak nie będą chciały już leżeć w gondoli na zimę. Z tym wózkiem to największy problem dla mnie [emoji43]. Chyba po prostu zajade do sklepu i tam się dopytam. Też zależy mi, żeby wózek był lekki i można go było składać jedną ręką bo mi do windy nie wejdzie [emoji30] A z dwójką na raz to podwójny problem xd
No szkoda, sama szukam jakiegoś dla dwójki i jest ciężko, albo duże i ciężkie albo znowu oparcie w spacerówce max koło 46cm.Fajny. [emoji7] Szkoda, że dla bliźniaków jest mniejszy wybór wózków [emoji21].