reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziękuję
emoji3059.png

U mnie brzuch wygląda jak ciąża spożywcza
emoji23.png
. Ale jak dotknę po środku i z lewej strony to jest twardy (dziewczyny ułożone są prawie jedna za drugą więc pewnie temu właśnie bardziej z lewej strony).
Tak z innej beczki, na Netflixie wyszedł serial (chyba można go nazwać dokumentalnym) pt. 'Niemowlęta'. Bardzo polecam przyszłym mamom jak i tatusiom
emoji3059.png
. Mężowi tak się buzia uśmiecha jak widzi roześmiane maleństwa, że aż się wzruszam
emoji7.png
emoji7.png
No to niedługo będzie miał aż dwa roześmiane malenstwa🥰 zaczęłam oglądać i juz ryk, jak dzidzia się urodziła 😁ale stwierdziłam że poczekam na narzeczonego z tym bo jemu też sie ten serial przyda☺️

reklama
Hej dziewczyny przeczytałam to forum i postanowiłam do Was dołączyć😉 u nas będzie chłopiec a termin mamy na 14.08.2020. Właśnie rozpoczął nam się 16tydzien brzuch w tygodniu nam się zaokrąglił także już coś widać, dolegliwości też minęły bynajmniej większość...

Hej dziewczyny przeczytałam to forum i postanowiłam do Was dołączyć[emoji6] u nas będzie chłopiec a termin mamy na 14.08.2020. Właśnie rozpoczął nam się 16tydzien brzuch w tygodniu nam się zaokrąglił także już coś widać, dolegliwości też minęły bynajmniej większość...

Witamy na sierpniowkach [emoji177]

Hej dziewczyny przeczytałam to forum i postanowiłam do Was dołączyć😉 u nas będzie chłopiec a termin mamy na 14.08.2020. Właśnie rozpoczął nam się 16tydzien brzuch w tygodniu nam się zaokrąglił także już coś widać, dolegliwości też minęły bynajmniej większość...
Kurde to ja nie wiem w którym tygodniu jestem. Ja mam termin na 1.08 a też myślałam że jestem w 16.o rany😁

Hej dziewczyny przeczytałam to forum i postanowiłam do Was dołączyć[emoji6] u nas będzie chłopiec a termin mamy na 14.08.2020. Właśnie rozpoczął nam się 16tydzien brzuch w tygodniu nam się zaokrąglił także już coś widać, dolegliwości też minęły bynajmniej większość...

Hejo;) To chyba rozpoczął się 15t ? ;)
U mnie tez termin 14 sierpnia i dolegliwości minęły w tym tygodniu. W koncu moge jesc, bo na wadze caly czas na minusie ;)
Kiedy poznaliscie płec? Bylo dobrze widoczne? U nas na prenatalnych w 13t nic nie było widać...

U mnie na prenatalnych lekarz nic nie chciał powiedzieć w 13tc, a tydzień temu mój prowadzący wygadał się, że baby [emoji3059] ale na 90%.

Mi lekarz tłumaczył że jeśli mam 15+2 to jest 16 tydzień a dzisiaj mi tak wypada i na aplikacji też tak mam. Ale może różnie to obliczają nie mam pojęcia 😉

Załączniki

• Screenshot_20200222-205335.jpg
    Screenshot_20200222-205335.jpg
    165,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry