Machiatta
Fanka BB :)
A witamy witamy rozgość sięWitam trochę późno ale jeśli mogę dołączam do Was termin mamy na 21 sierpnia. Prenatalne 19 lutego... Jeszcze tyle dni.Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A witamy witamy rozgość sięWitam trochę późno ale jeśli mogę dołączam do Was termin mamy na 21 sierpnia. Prenatalne 19 lutego... Jeszcze tyle dni.Pozdrawiam
Mi dała ginekolog skierowanie z prywatnej opieki medycznej w luxmedzie ale do niej poszłam w sumie tylko po skierowania na badania żeby trochę kasy zaoszczędzić a mój prywatny gin nic nie mówił że jest to konieczne więc w sumie z tą obowiązkowością to ciężko powiedziećJa mam usg prenatalne w środę i też sie boję ale staram sie nie myśleć. Jutro natomiast mam usg piersi, podobno teraz obowiązkowe w ciąży wy też musicie robić?
Dziewczyny wyniki z nifty przyszly wszedzie niskie ryzyko. Siedze w pracy i sie cala trzęse. Dziewczynka!!!!!
Kurde wizytę mam 13 lutego i sie stresuje czy wszystko ok z malestwem po ostatnich moich stresach uspokoję się dopiero jak będę czuć ruchy
A drugie prenatalne robi się między którymi tc bo już nie pamiętam jak to było?
Witamy na pokładzie brzucha tek sierpniowych.Witam trochę późno ale jeśli mogę dołączam do Was termin mamy na 21 sierpnia. Prenatalne 19 lutego... Jeszcze tyle dni.Pozdrawiam
Tak tylko że ja mam 5 aniołków tam na górze w tym jedna stracona blizniaki wcześnie 9tc a 3corcie przedwczesny "poród" w 20tc dla lekarzy poronienie przez poje.... Klinikę w Katowicach ligocieNie denerwuj sie, niepotrzebnie sie nakręcasz co moze byc źle. Ciało matki to najlepszy inkubatorek dla dziecka i nic mu nie grozi
Więc mam zryta banie i dopóki nie poczuje dzieciątka to nie będę spokojna. Taka oto paranojaTak tylko że ja mam 5 aniołków tam na górze w tym jedna stracona blizniaki wcześnie 9tc a 3corcie przedwczesny "poród" w 20tc dla lekarzy poronienie przez poje.... Klinikę w Katowicach ligocie
Nie dziwie sie i bardzo wspolczuje. Czy juz na pocxatku tych ciaz byly jakies nieprawidlowosci?Więc mam zryta banie i dopóki nie poczuje dzieciątka to nie będę spokojna. Taka oto paranoja