Joanulka
Fanka BB :)
Dziewczyny wyniki z nifty przyszly wszedzie niskie ryzyko. Siedze w pracy i sie cala trzęse. Dziewczynka!!!!!
Gratulacje! Wspaniałe wieści [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wyniki z nifty przyszly wszedzie niskie ryzyko. Siedze w pracy i sie cala trzęse. Dziewczynka!!!!!
Fajny termin jak dla mnie, bo to nasza rocznica ślubua ja mam na koniec sierpnia ale moj synek urodzil sie 29.08 może będą obchodzić razem urodzinyNo mam na 6 sierpnia ♥
Mój M. ma urodziny 7 sierpnia a 11Fajny termin jak dla mnie, bo to nasza rocznica ślubua ja mam na koniec sierpnia ale moj synek urodzil sie 29.08 może będą obchodzić razem urodziny
Ginekolog powiedział, że muszę zrobić, więc za tydzień we wtorek jak będę na wizycie to będę się zapisywała do radiologa na usgJa mam usg prenatalne w środę i też sie boję ale staram sie nie myśleć. Jutro natomiast mam usg piersi, podobno teraz obowiązkowe w ciąży wy też musicie robić?
Mój M. ma urodziny 7 sierpnia a 11 [emoji23]
Haha no dokładnie teraz robiliśmy 2w1 charakter imprezy pewnie też się teraz nieco zmieniTo w sumie można będzie robic imprezę urodzinowa. 3w1 [emoji1]