reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Powiem Wam, że z fotelami to bym się wstrzymała , ja przez rok karmiłam młodego na leżąco 🤪 w pierwszych tygodniach po porodzie i tak nie mogłam na dupsku siedzieć tak mnie wszystko bolało [emoji23]
Ja tez mala karmilam dlugo na lezaco 😂 bo mialam tak dlugie szwy ze mnie kłuły... to byla masakra.

Fotele cudne!
My kupilismy podobny rok temu do salonu i sobie do pokoju maluszka go zgarne hehe

reklama
Witam sie poźno niedzielnie 😂 caly weekend bylam poza domem i probuje nadrobic 😅 no duzo nie ma ale mimo wszystko 🙂

Fajne te fotele ktore pokazalyscie 🙂 ja juz nie mogę się doczekać aż zaczne pokoj malucha urzadzac 🙂😂 bedzie istne szaleństwo znowu.

Witam sie poźno niedzielnie 😂 caly weekend bylam poza domem i probuje nadrobic 😅 no duzo nie ma ale mimo wszystko 🙂

Fajne te fotele ktore pokazalyscie 🙂 ja juz nie mogę się doczekać aż zaczne pokoj malucha urzadzac 🙂😂 bedzie istne szaleństwo znowu.
Zazdroszczę 🤗 ja niestety muszę kombinować jak przedzielić pokój na kącik dla dziecka i sypialnio-dzienny pokój 😩 urok kawalerki...

Witam sie poźno niedzielnie [emoji23] caly weekend bylam poza domem i probuje nadrobic [emoji28] no duzo nie ma ale mimo wszystko [emoji846]

Fajne te fotele ktore pokazalyscie [emoji846] ja juz nie mogę się doczekać aż zaczne pokoj malucha urzadzac [emoji846][emoji23] bedzie istne szaleństwo znowu.
A ja właśnie nie przewiduję żadnego urządzania, ciekawe czy później mi się odmieni[emoji6]

Dziewczyny spokojnie odnajdziecie się na zamkniętym, jest jeszcze tyle czasu do sierpnia że wszystkie zdążymy się poznać[emoji6]

U mnie niby był w planach przy córce fotel, miałam fajny, bardzo wygodny, ale w końcu i tak skończyło się na karmieniu w łóżku albo na tapczanie[emoji6]

Bagi - trzymam kciuki za badanie :) ja kiedyś miałam poduszkę ciążową ale i tak wygodniej było mi spać z "jaśkiem". teraz też muszę wziąć go z powrotem do łóżka bo już ciężko mi spać niestety...

Machiatta- ja nawet kawalerki nie mam :( mieszkam z rodzicami, mam jeden pokój - i drugie dziecko w drodze więc kombinuję gdzie tu jeszcze łóżeczko dołożyć :szok: ale siostra pod koniec roku będzie się wyprowadzać więc będę miała do dyspozycji dwa pokoje i kuchnię :)

mnie akurat po porodzie nic nie bolało, w szpitalu ciągle dawali przeciwbólowe czopki i nawet na wynos do domu dostałam kilka więc było spoko. :)

reklama
Dla takiego malego slimaka i tak to bez roznicy. Byleby byc przy mamusi 😍
No będzie bliziutko bo miejsce na łóżeczko jest zaraz przy rogówce która służy Nam za łoże sypialniane 😊 ja już nawet mam łóżeczko wybrane, czekam tylko do rozsądniejszego czasu i zaczynam dziki shopping 😂

Do góry