reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji177] znowu mamy weekend a ja od 5:20 już nie mogę spać. Myśle co by tu na sniadanie zjesc i chyba wypadnie znowu na jajka [emoji85]
Wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam paczka 🤭 a dziś mam w planie upiec ciasto Marysieńkę, jeszcze nie robiłam tegoż ciasta, ale wyglada na smaczne 🧐
Jakie plany na weekend?

Witam i ja. Nie mogłam spać tej nocy. Najpierw kręciłam się na łóżku do północy a później budzilam się często [emoji853] ja wczoraj znów zjadłam tiramisu, (co ciekawe bo kawy jako takiej pić nie mogę bo mnie odrzuca ) dziś na śniadanie naleśniki. Miała być owiasnka z granatem ale skoro córka chciała naleśniki to i ja zjem.
Ja też kilka razy z apetytem spoglądałam na tą Marysieńkę ale jak dotąd jeszcze nie piekłam [emoji23]

Dzień dobry dziewczyny [emoji177] znowu mamy weekend a ja od 5:20 już nie mogę spać. Myśle co by tu na sniadanie zjesc i chyba wypadnie znowu na jajka [emoji85]
Wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam paczka 🤭 a dziś mam w planie upiec ciasto Marysieńkę, jeszcze nie robiłam tegoż ciasta, ale wyglada na smaczne 🧐
Jakie plany na weekend?
To tak jak ja, wczoraj w sklepie jak zobaczyłam pączki to nie mogłam się powstrzymać, zjadlam od razu po wyjściu ze sklepu😁

Ja dziś daruję sobie sprzątanie, nie mam siły, jestem przeziębiona ale na coś dobrego narobilyscie mi ochoty, za mną chodzi ciepła szarlotka.

reklama
A co będzie 26-lutego? Zwolnienie lekarskie? [emoji39]

Ja dziś chodziłam po sklepach meblowych. Cudny fotel widziałam. Mega wygodny- idealny do karmienia maluszka [emoji7]
A dzień dobry [emoji4]

Ja też dziś nic nie ruszyłam w domu, miałam strasznego lenia...
Przydałby mi się wehikuł czasu do 26-go lutego [emoji16]

Do góry