reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witajcie, też będę sierpniowa mamą termin na 26.08. To pewnie ostatni moment żeby do was dołączyć a bardzo bym chciała. Czasem was czytałam ale pierwszy raz sie udzielam na forum. Do tej pory nie byłam pewna czy napewno się uda, mam synka 4 lata a we wrześniu poronilam. Teraz zaczynam 11 t.c i myślę, że mogę odetchnąć narazie jest ok chociaż początek nie był najlepszy. W sobotę mam wizytę, mam nadzieję, że lekarz do którego chodzę założy mi wreszcie karte ciąży do tej pory kazali mi czekać. Pozdrawiam wszystkie mamy.
Witaj[emoji846]I zostań już[emoji6]
Chyba i tak większość z forum jest na prywatnym... Więc za dużo to Nas tu nie ma...
A co trzeba zrobić, żeby dołączyć do wątku prywatnego?
Trzeba napisać do Gabi, systematycznie idą listy do administracji z prośbą o dodanie[emoji846]

reklama
Matka nie panikuj, jestesmy tez tu a sukcesywnie dodawane sa nowe osoby. Trzeba zrozumiec ze to idzie do administracji a oni tez maja czasem młyn i trzeba czekać az odczytaja wiadomość.
Skoro takie hocki klocki z prywatnym forum... To nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam wszystkim zdrówka i bezbolesnego porodu [emoji846][emoji112]

Matka nie panikuj, jestesmy tez tu a sukcesywnie dodawane sa nowe osoby. Trzeba zrozumiec ze to idzie do administracji a oni tez maja czasem młyn i trzeba czekać az odczytaja wiadomość.
Ależ ja nie panikuje 😁 dzisiaj panikowałam na USG jak przez 30 min podglądaliśmy dziecko a mi w momencie napełnił się pęcherz i myślałam , że popuszczę 😂🤣

Znam bol usg z pełnym pęcherzem. Ja mialam w ost ciazy tak za każdym razem od 5 mc. Sprawdzanie blizny po cc. A jedynie z pełnym pęcherzem jest dobry obraz... A jak sprawdził bliznę to pozniej resztę myślałam ze popuszcze[emoji23]
Ależ ja nie panikuje [emoji16] dzisiaj panikowałam na USG jak przez 30 min podglądaliśmy dziecko a mi w momencie napełnił się pęcherz i myślałam , że popuszczę [emoji23][emoji1787]

reklama
Dziewczyny czekamy na Was na prywatnym ze spokojem kazda dostanie dostep. To troszke trwa niestety 😕
Ja jeszcze nad imieniem nie mysle. Jakos nie mam weny 😅
Ja to w sumie dziś tak przegrzebalam forum wstecz i przeczytałam o tym prywatnym 🤭 nawet do nikogo nie pisałam o dostęp ale zastanawiałam się gdzie Wy wszystkie się podziewacie 😁

Do góry