reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja wstalam pol godziny temu.... Masakra. I kaszel taki ze szok taki suchy, męczący chyba musze aptekę odwiedzić.
Dzień dobry sierpnioweczki jak samopoczucie przy sobocie :)
My zbieramy się od godziny z wyrka by na 10 do pracy się wyrobić
Ale zapał mmmmMm aż się kurzy
Spokojnego dnia dla was Dziewuszki :)

Ja wstalam pol godziny temu.... Masakra. I kaszel taki ze szok taki suchy, męczący chyba musze aptekę odwiedzić.
Właśnie ja nie wiem co ja tu robię 🙈🤷‍♀️ zamiast w wyrku gnić
Najgorsze ze zapowiedziałam wczoraj ze od poniedziałku normalnie wracam bo mnie się rozbestwili i nie wiem po co to palnelam 😂😪😪😪

Czasem sie palnie a pozniej ooo bol dupy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja dzis wolne, wiec sprzatanie, dzieciarnie zagonilam tez do roboty zagrozilam ze im zablokuje wifi to jedyny argument który na nich dziala [emoji16] mialam w planach lenistwo a trzeba jechac zakupy zrobic, jakis obiad dzien zleci
Właśnie ja nie wiem co ja tu robię [emoji85][emoji2368] zamiast w wyrku gnić
Najgorsze ze zapowiedziałam wczoraj ze od poniedziałku normalnie wracam bo mnie się rozbestwili i nie wiem po co to palnelam [emoji23][emoji25][emoji25][emoji25]

Czasem sie palnie a pozniej ooo bol dupy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja dzis wolne, wiec sprzatanie, dzieciarnie zagonilam tez do roboty zagrozilam ze im zablokuje wifi to jedyny argument który na nich dziala [emoji16] mialam w planach lenistwo a trzeba jechac zakupy zrobic, jakis obiad dzien zleci
Mój by odstrzekal.. Mam LTE.. 🤷‍♀️🙈😁😂

Witajcie dziewczyny fajnie ze dołączacie 🙂
My dzisiaj rano na zakupach. Rosol gotowy, corka zasnela 😅 juz jie pamietam kiedy ostatnio ona spala w dzien👌 Ja zakatarzona jak cholera walcze o kazdy oddech 🤧 dramat
Pozniej maz wlaczy skoki jak w pracwdziwej polskiej rodzinie na weekend a ja ubije schabowe 😂

Moje maja słaby zasięg, do inernetu pod modem jest antena zewnętrzna wiec wifi ladnie smiga. Dlatego sie pilnują bo jak przeskrobia to blokuje ich nie wchodze z nimi w żadne dyskusje bo tak pyskuja ze ooo losie ja jedno slowo oni 10
Mój by odstrzekal.. Mam LTE.. [emoji2368][emoji85][emoji16][emoji23]

reklama
Do góry