reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja też należałam do forum sierpniówki 2010. I też z dziewczynami się widywalysmy w Poznaniu. Super przeżycie. Najpierw razem przechodzilysmy przez mdłości itp później rodzilysmy a na koniec się spotykaliśmy. Piękne czasy.

reklama
Wszędzie się mówi, że drugi trymestr jest złotym okresem....czekam już w utęsknieniem za lepszymi czasami...Mam już dość mdłości i tego że mogłabym zasnąć na stojąco. Dobrze, że od jakiegoś czasu już piersi nie bolą tak bardzo. A jak u Was? Myślicie że faktycznie będzie lepiej? Już czasem w to nie wierze...

Witaj wsrod nas Syla!
Pisz do Gabi to Cie doda do prywatengo🙂 dziewczyny są bardzo fajne, poki co zadna nie jest psychopatka 😅😅-jeszcze 🙂
Fajnie ze chcialyscie sie spotkac. Ja naleze do grupy sierpniowek 2016 i tez nie udalo nam sie jeszcze spotkac wieksza grupa, raczej pojedynczo gdzies na wakacjach np jednak spotkalam w Ustroniu Morskim 😂 lub te co mieszkaja w okolicy, my w okolicy Poznania czesto sie spotykalysmy 😁

Nie chce byc natarczywa, powiedzą ledwo dołoczyla do forum a juz sie pcha na prywatny 😉

Wszędzie się mówi, że drugi trymestr jest złotym okresem....czekam już w utęsknieniem za lepszymi czasami...Mam już dość mdłości i tego że mogłabym zasnąć na stojąco. Dobrze, że od jakiegoś czasu już piersi nie bolą tak bardzo. A jak u Was? Myślicie że faktycznie będzie lepiej? Już czasem w to nie wierze...

Nie pamietam jak to bylo juz w pierwszej ciaży 🙄 ale tez juz czekam na ten drugi trymestr a u mnie to dopiero 8 tydzien 🙄
Tez mnie najbardziej denerwuje jak nie zjem czegos jak mnie głód łapie bo zaraz mnie na wymioty łapie i strasznie mdli.
Szkoda ze suwaczkow tu nie ma bo fajna sprawa to by tu byla.

Nie pamietam jak to bylo juz w pierwszej ciaży [emoji849] ale tez juz czekam na ten drugi trymestr a u mnie to dopiero 8 tydzien [emoji849]
Tez mnie najbardziej denerwuje jak nie zjem czegos jak mnie głód łapie bo zaraz mnie na wymioty łapie i strasznie mdli.
Szkoda ze suwaczkow tu nie ma bo fajna sprawa to by tu byla.

Chyba dziewczyny maja suwaczki... @Wielka Mi kiedyś tłumaczyła jak dodać taki kalendarz (suwaczek) gdzieś tu na forum kilkadziesiąt stron temu

Załączniki

• CA035587-6136-428B-990E-1494F95AB819.jpeg
    CA035587-6136-428B-990E-1494F95AB819.jpeg
    103,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry