reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Wiem że każdy ma inne odczucia ale mi bardzo pomaga myśl że ja już mam córeczkę, zdrowa piękna choć lobuziak z niej niezły. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci no ale i tak doceniam to co mam i cieszę się.
Nawet jeśli tfu tfu coś się wydarzy to wiem że w domku czeka na mnie moje słoneczko [emoji173][emoji173][emoji173]
Mam te same odczucia, patrzę na nią i łzy stają w oczach, mam już swoje szczęście, bedzie fajnie mieć 2 ale doceniam to co mam.

reklama
Pewnie dlatego, ze Dziewczyny przeniosly się na forum zamkniete.

Nie stresuj się, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści ☺
Nie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.

By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista 💪

Tam wszystkie ciężarne siedziały gdyż to pogotowie ginekologiczne było. Niestety mam pusty pęcherzyk ciążowy. W sobotę mam przyjsc na kontrol i jeśli do tego czasu macica się nie oczyścić sama czeka mnie zabieg. Tak że żegnam się z Wami. Myślę że będę już ostatnia z tych pechowych. Trzymam za Was kciuki i życzę samych donoszonych ciąż i zdrowych dzieciaczkow. Chyba po prostu powyżej 40 nie powinnam marzyć o jeszcze jednym dziecku. Buziaki
Przykra wiadomosc🙁 jeśli marzysz o jeszcze jednym dziecku nie poddawaj się tylko działajcie.

Nie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.

By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista [emoji123]
Ja dostałam link ale nie byłam dodana jeszcze wczoraj. Próbowałam wejść ale chyba jeszcze nie dziala

Bardzo mi przykro, Agnieszko :( Marzyć zawsze można, moja 43-letnia koleżanka urodziła ostatnio pięknego chłopczyka. Wierzę, że i Tobie się uda. Nie poddawaj się! Ściskam mocno i łączę się z Tobą w bólu bo u mnie na 95% to samo. Wiem co czujesz :(
Mam nadzieję że nie ze Twoje małe serduszko będzie mocno biło 😘

reklama
Ja się dzisiaj nic nie odzywam, bo mam jakiś ciężki dzień. Nic mi się nie chce i najchętniej cały dzień bym spała [emoji23]

Do góry