Mam te same odczucia, patrzę na nią i łzy stają w oczach, mam już swoje szczęście, bedzie fajnie mieć 2 ale doceniam to co mam.Wiem że każdy ma inne odczucia ale mi bardzo pomaga myśl że ja już mam córeczkę, zdrowa piękna choć lobuziak z niej niezły. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci no ale i tak doceniam to co mam i cieszę się.
Nawet jeśli tfu tfu coś się wydarzy to wiem że w domku czeka na mnie moje słoneczko [emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Pewnie dlatego, ze Dziewczyny przeniosly się na forum zamkniete.strasznie ten wątek dzisiaj cichy
Nie stresuj się, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści ☺@Agnieszka 75
Bardzo Ci współczuję, też to przechodzilam 2 lata temu.
Jutro mam wizytę i też zobacze co tam z fasolką. Staram nie nastawiac się na nic ani dobrze ani źle... Ale stres mimo wszystko mnie dopada
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.Pewnie dlatego, ze Dziewczyny przeniosly się na forum zamkniete.
Nie stresuj się, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści ☺
By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista
Przykra wiadomosc jeśli marzysz o jeszcze jednym dziecku nie poddawaj się tylko działajcie.Tam wszystkie ciężarne siedziały gdyż to pogotowie ginekologiczne było. Niestety mam pusty pęcherzyk ciążowy. W sobotę mam przyjsc na kontrol i jeśli do tego czasu macica się nie oczyścić sama czeka mnie zabieg. Tak że żegnam się z Wami. Myślę że będę już ostatnia z tych pechowych. Trzymam za Was kciuki i życzę samych donoszonych ciąż i zdrowych dzieciaczkow. Chyba po prostu powyżej 40 nie powinnam marzyć o jeszcze jednym dziecku. Buziaki
Ja dostałam link ale nie byłam dodana jeszcze wczoraj. Próbowałam wejść ale chyba jeszcze nie dzialaNie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.
By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista [emoji123]
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dostałam info że jesteś dodana. Sprawdź, jeśli nie działa, jutro napiszę do administracjiJa dostałam link ale nie byłam dodana jeszcze wczoraj. Próbowałam wejść ale chyba jeszcze nie dziala
Nie działa, nie otwiera się nicDostałam info że jesteś dodana. Sprawdź, jeśli nie działa, jutro napiszę do administracji [emoji123]
Agnieszka 75
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję że nie ze Twoje małe serduszko będzie mocno biłoBardzo mi przykro, Agnieszko Marzyć zawsze można, moja 43-letnia koleżanka urodziła ostatnio pięknego chłopczyka. Wierzę, że i Tobie się uda. Nie poddawaj się! Ściskam mocno i łączę się z Tobą w bólu bo u mnie na 95% to samo. Wiem co czujesz
Agnieszka 75
Zaciekawiona BB
Zgodnie z Om 8 tydzieńWiekiem się totalnie nie martw!
Moja ciocia urodziła miesiąc przed swoimi 42 urodzinami zdrowego chłopaka, a było to już 31 lat temu. W dodatku to było jej pierwsze dziecko!
Przepraszam, ze pytam, ale w którym tc jestes?
reklama