reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Wiem że każdy ma inne odczucia ale mi bardzo pomaga myśl że ja już mam córeczkę, zdrowa piękna choć lobuziak z niej niezły. Zawsze chciałam mieć dwoje dzieci no ale i tak doceniam to co mam i cieszę się.
Nawet jeśli tfu tfu coś się wydarzy to wiem że w domku czeka na mnie moje słoneczko [emoji173][emoji173][emoji173]
Mam te same odczucia, patrzę na nią i łzy stają w oczach, mam już swoje szczęście, bedzie fajnie mieć 2 ale doceniam to co mam.

reklama
Pewnie dlatego, ze Dziewczyny przeniosly się na forum zamkniete.

Nie stresuj się, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści ☺
Nie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.

By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista 💪

Tam wszystkie ciężarne siedziały gdyż to pogotowie ginekologiczne było. Niestety mam pusty pęcherzyk ciążowy. W sobotę mam przyjsc na kontrol i jeśli do tego czasu macica się nie oczyścić sama czeka mnie zabieg. Tak że żegnam się z Wami. Myślę że będę już ostatnia z tych pechowych. Trzymam za Was kciuki i życzę samych donoszonych ciąż i zdrowych dzieciaczkow. Chyba po prostu powyżej 40 nie powinnam marzyć o jeszcze jednym dziecku. Buziaki
Przykra wiadomosc🙁 jeśli marzysz o jeszcze jednym dziecku nie poddawaj się tylko działajcie.

Nie, tam też ciszej niż wczoraj. Może taki dzień, ciśnienie niskie, trochę smutnych wiadomości. No nie wiem.

By the way, proszę o info na priv jeśli któraś z Was jeszcze nie wysłała, a jeśli chce być na zamkniętym, niebawem pójdzie kolejna lista [emoji123]
Ja dostałam link ale nie byłam dodana jeszcze wczoraj. Próbowałam wejść ale chyba jeszcze nie dziala

Bardzo mi przykro, Agnieszko :( Marzyć zawsze można, moja 43-letnia koleżanka urodziła ostatnio pięknego chłopczyka. Wierzę, że i Tobie się uda. Nie poddawaj się! Ściskam mocno i łączę się z Tobą w bólu bo u mnie na 95% to samo. Wiem co czujesz :(
Mam nadzieję że nie ze Twoje małe serduszko będzie mocno biło 😘

reklama
Ja się dzisiaj nic nie odzywam, bo mam jakiś ciężki dzień. Nic mi się nie chce i najchętniej cały dzień bym spała [emoji23]

Do góry