MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Możliwe, że rozpakuję się z dwupaku w lipcu ale zostaję na SierpniówkachMi apka wylicza 28.08 [emoji4]Różnica nieduża [emoji4] to chyba jesteś pierwsza z nas wszystkich?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe, że rozpakuję się z dwupaku w lipcu ale zostaję na SierpniówkachMi apka wylicza 28.08 [emoji4]Różnica nieduża [emoji4] to chyba jesteś pierwsza z nas wszystkich?
Ja mam termin na 2 sierpnia no ale też mogę rozpakować 30 lipca wiadomo że to różnie bywaMożliwe, że rozpakuję się z dwupaku w lipcu ale zostaję na Sierpniówkach [emoji14][emoji7]
Tak! Tylko nie pamiętam nicku, ale dziewczyna z ciąża bliźniaczą pisala już [emoji4]A są jakieś bliźniaki na grupie?[emoji6]
Ja według OM też na 2 sierpniaJa mam termin na 2 sierpnia no ale też mogę rozpakować 30 lipca wiadomo że to różnie bywa
Prenatalne mam 20 stycznia(12+1)
@oliwka_11 i @GabrielaNowak85 są odpowiedzialne za dział zamkniety i pisały, chyba nawet wczoraj, że dodawać będą sukcesywnie użytkowniczki. Pytaj u źródła, po prostu, tak będzie najszybciej [emoji16]Czy my będziemy dodawane do zamkniętego forum czy jakiś link będzie podany?
Nic z tego, pyskowanie to moja natura!
Nocnik masz? [emoji6]