reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, ja też dołączę jeśli pozwolicie[emoji6]Przeczytałam ostatnie kilkadziesiąt postów i więcej chyba nie jestem w stanie nadrobić[emoji6]
U mnie to 6 t 4d i z tego co widzę chyba jako jedyna nie byłam jeszcze u gina[emoji85]Wizyta w przyszły piątek, więc będzie mi się ten tydzień mocno dłużył[emoji6]No ale jakoś jestem spokojna, jak same piszecie co ma być to będzie. Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej[emoji6]

Cześć dziewczyny, ja też dołączę jeśli pozwolicie[emoji6]Przeczytałam ostatnie kilkadziesiąt postów i więcej chyba nie jestem w stanie nadrobić[emoji6]
U mnie to 6 t 4d i z tego co widzę chyba jako jedyna nie byłam jeszcze u gina[emoji85]Wizyta w przyszły piątek, więc będzie mi się ten tydzień mocno dłużył[emoji6]No ale jakoś jestem spokojna, jak same piszecie co ma być to będzie. Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej[emoji6]
Cześć!
Nie jesteś jedyna. Moja ginekolożka wraca dopiero w poniedziałek z urlopu, więc dopiero wtedy będę się do niej dobijac [emoji4]
Po tygodniach patrząc to termin chyba na koniec sierpnia, prawda?

Tak, 24-25 sierpnia[emoji6]
W ogóle wydaje mi się że jest jakiś wielki rozstrzał w tygodniach między dziewczynami z początku i końca miesiąca[emoji23]Ale to pewnie dlatego że ja też zawsze miałam na początek ("na stanie" już 6-letnia córka i zbuntowany dwulatek[emoji6])
Cześć!
Nie jesteś jedyna. Moja ginekolożka wraca dopiero w poniedziałek z urlopu, więc dopiero wtedy będę się do niej dobijac [emoji4]
Po tygodniach patrząc to termin chyba na koniec sierpnia, prawda?

Tak, 24-25 sierpnia[emoji6]
W ogóle wydaje mi się że jest jakiś wielki rozstrzał w tygodniach między dziewczynami z początku i końca miesiąca[emoji23]Ale to pewnie dlatego że ja też zawsze miałam na początek ("na stanie" już 6-letnia córka i zbuntowany dwulatek[emoji6])
Wydaje mi się, że jest! Dziewczyny z początku miesiąca już na prenatalne się umawiaja, a my jeszcze bez pierwszej wizyty [emoji16]
Później, po urodzeniu dzieciaków to dopiero jest rozstrzał między nimi [emoji4]

Wydaje mi się, że jest! Dziewczyny z początku miesiąca już na prenatalne się umawiaja, a my jeszcze bez pierwszej wizyty [emoji16]
Później, po urodzeniu dzieciaków to dopiero jest rozstrzał między nimi [emoji4]
Tak to działa, ja między terminem z OM a z USG mam różnicę taką, że z OM 2.08, a z USG 31.07🤷‍♀️ Prenatalne 21 stycznia, to będzie 12+4 😬

No mi tez według aplikacji pokazuje 6t2d, termin na 27 sierpień i tez jeszcze nie byłam u lekarza. To prawda niezły rozstrzal miedzy nami, a dopiero pozniej bedzie widac, to racja [emoji846]
No półtora miesiąca różnicy się zrobi albo i więcej między najstarszym a najmłodszym[emoji6]Miałam okazję być na wrześniówkach 2017 i 75% wysypało się w sierpniu[emoji6]

reklama
No mi tez według aplikacji pokazuje 6t2d, termin na 27 sierpień i tez jeszcze nie byłam u lekarza. To prawda niezły rozstrzal miedzy nami, a dopiero pozniej bedzie widac, to racja [emoji846]
Mi apka wylicza 28.08 [emoji4]
Tak to działa, ja między terminem z OM a z USG mam różnicę taką, że z OM 2.08, a z USG 31.07[emoji2368] Prenatalne 21 stycznia, to będzie 12+4 [emoji51]
Różnica nieduża [emoji4] to chyba jesteś pierwsza z nas wszystkich?

Do góry