reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, ja też dołączę jeśli pozwolicie[emoji6]Przeczytałam ostatnie kilkadziesiąt postów i więcej chyba nie jestem w stanie nadrobić[emoji6]
U mnie to 6 t 4d i z tego co widzę chyba jako jedyna nie byłam jeszcze u gina[emoji85]Wizyta w przyszły piątek, więc będzie mi się ten tydzień mocno dłużył[emoji6]No ale jakoś jestem spokojna, jak same piszecie co ma być to będzie. Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej[emoji6]

Cześć dziewczyny, ja też dołączę jeśli pozwolicie[emoji6]Przeczytałam ostatnie kilkadziesiąt postów i więcej chyba nie jestem w stanie nadrobić[emoji6]
U mnie to 6 t 4d i z tego co widzę chyba jako jedyna nie byłam jeszcze u gina[emoji85]Wizyta w przyszły piątek, więc będzie mi się ten tydzień mocno dłużył[emoji6]No ale jakoś jestem spokojna, jak same piszecie co ma być to będzie. Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej[emoji6]
Cześć!
Nie jesteś jedyna. Moja ginekolożka wraca dopiero w poniedziałek z urlopu, więc dopiero wtedy będę się do niej dobijac [emoji4]
Po tygodniach patrząc to termin chyba na koniec sierpnia, prawda?

Tak, 24-25 sierpnia[emoji6]
W ogóle wydaje mi się że jest jakiś wielki rozstrzał w tygodniach między dziewczynami z początku i końca miesiąca[emoji23]Ale to pewnie dlatego że ja też zawsze miałam na początek ("na stanie" już 6-letnia córka i zbuntowany dwulatek[emoji6])
Cześć!
Nie jesteś jedyna. Moja ginekolożka wraca dopiero w poniedziałek z urlopu, więc dopiero wtedy będę się do niej dobijac [emoji4]
Po tygodniach patrząc to termin chyba na koniec sierpnia, prawda?

Tak, 24-25 sierpnia[emoji6]
W ogóle wydaje mi się że jest jakiś wielki rozstrzał w tygodniach między dziewczynami z początku i końca miesiąca[emoji23]Ale to pewnie dlatego że ja też zawsze miałam na początek ("na stanie" już 6-letnia córka i zbuntowany dwulatek[emoji6])
Wydaje mi się, że jest! Dziewczyny z początku miesiąca już na prenatalne się umawiaja, a my jeszcze bez pierwszej wizyty [emoji16]
Później, po urodzeniu dzieciaków to dopiero jest rozstrzał między nimi [emoji4]

Wydaje mi się, że jest! Dziewczyny z początku miesiąca już na prenatalne się umawiaja, a my jeszcze bez pierwszej wizyty [emoji16]
Później, po urodzeniu dzieciaków to dopiero jest rozstrzał między nimi [emoji4]
Tak to działa, ja między terminem z OM a z USG mam różnicę taką, że z OM 2.08, a z USG 31.07🤷‍♀️ Prenatalne 21 stycznia, to będzie 12+4 😬

No mi tez według aplikacji pokazuje 6t2d, termin na 27 sierpień i tez jeszcze nie byłam u lekarza. To prawda niezły rozstrzal miedzy nami, a dopiero pozniej bedzie widac, to racja [emoji846]
No półtora miesiąca różnicy się zrobi albo i więcej między najstarszym a najmłodszym[emoji6]Miałam okazję być na wrześniówkach 2017 i 75% wysypało się w sierpniu[emoji6]

reklama
No mi tez według aplikacji pokazuje 6t2d, termin na 27 sierpień i tez jeszcze nie byłam u lekarza. To prawda niezły rozstrzal miedzy nami, a dopiero pozniej bedzie widac, to racja [emoji846]
Mi apka wylicza 28.08 [emoji4]
Tak to działa, ja między terminem z OM a z USG mam różnicę taką, że z OM 2.08, a z USG 31.07[emoji2368] Prenatalne 21 stycznia, to będzie 12+4 [emoji51]
Różnica nieduża [emoji4] to chyba jesteś pierwsza z nas wszystkich?

Do góry