reklama
Justyśka87
Fanka BB :)
Kochane wszytko jest już nam zapisane, można chuchac dmuchać i jak ma być dobrze to będzie, a jak nie to nie i tego nie przeskoczymy. Wiadomo, że jeśli mamy poronienie czy poronienia nawracajace to stosuje się w kolejnych ciążach leczenie zapobiegawcze/wspomagające i tyle. Mi teraz ginek powiedział, że aktualnie zrobiliśmy wszystko (leki itp) co można aby mnie wspomóc, a teraz pozostaje czekać na rozwój sytuacji i głęboko wierzyć, że będzie ok.
Dziewczyny jesteśmy silne babki, nie jedna z nas ma za sobą przykre doświadczenia ale patrzcie, że wracamy, że się nie poddajemy i walczymy o swoje marzenia!!! Pamiętam, jak byłam w drugiej ciąży i miałam od początku jakieś przeboje i powiedziałam mężowi, że jak się nie uda to nie spróbuję kolejny raz.. I co? Jestem tu, marzyłam o tym żeby zajść w ciążę jak najszybciej. Czy się boję? Jak jasna cholera!!! Czy coś to da? Absolutnie nic! Dlatego czekam co los przyniesie, stres to zły doradca.
Więc spokój nas ratuje.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i ściskam najmocniej te dziewczyny, które dziś cierpią jak nie jedna z nas kiedyś.
Dziewczyny jesteśmy silne babki, nie jedna z nas ma za sobą przykre doświadczenia ale patrzcie, że wracamy, że się nie poddajemy i walczymy o swoje marzenia!!! Pamiętam, jak byłam w drugiej ciąży i miałam od początku jakieś przeboje i powiedziałam mężowi, że jak się nie uda to nie spróbuję kolejny raz.. I co? Jestem tu, marzyłam o tym żeby zajść w ciążę jak najszybciej. Czy się boję? Jak jasna cholera!!! Czy coś to da? Absolutnie nic! Dlatego czekam co los przyniesie, stres to zły doradca.
Więc spokój nas ratuje.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i ściskam najmocniej te dziewczyny, które dziś cierpią jak nie jedna z nas kiedyś.
Sanka97
O, też dzisiaj robiłam pomidorową i zjadłam aż dwa talerze [emoji16]Mozna bardzo o siebie dbać i uważać na wszystko, a i tak może się nie udać. Istna loteria. Następna wizytę mam w poniedziałek, ale w sumie niczego się wtedy nie dowiem, a na usg muszę czekać do 31.01. Na szczęście syn bardzo absorbujący, wiec nie mam czasu na zamartwianie sie.
z innej beczki- właśnie zjadłam dwie michy kwaśnej i słonej pomidorówki. To było to czego mi trzeba.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ja mam USG 21 stycznia i wizytę 28 stycznia, bo u mnie lekarz na wizycie nie robi USGDziewczyny ostatnio wizytujące, kiedy macie teraz wizyty? Ja dopiero 4 lutego
Jastia
27 styczeńDziewczyny ostatnio wizytujące, kiedy macie teraz wizyty? Ja dopiero 4 lutego
reklama
Ew.ch.h
Ja 30 styczniaDziewczyny ostatnio wizytujące, kiedy macie teraz wizyty? Ja dopiero 4 lutego