reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Mnie odrzucal zapach w poprzedniej ciąży. A po ciąży też nie mogłam się tym smarować blee [emoji85]
Ja do dzisiaj mam odruch wymiotny po pierwszej ciąży po perfumach givenchy. Masakra. Od tej pory muszę zmieniać perfumy co jakiś czas, nie mogę mieć dłużej jednych bo jak je czuje za długo to mnie mdli. I na odległość wyczuwam jak ktoś jest wypsikany givenchy.

Załączniki

• E808E487-E532-43F5-B69C-315508A47897.jpeg
    E808E487-E532-43F5-B69C-315508A47897.jpeg
    125,2 KB · Wyświetleń: 62
Witam w ten pierwszy dzień nowego roku :). Mąż twierdzi, że już tam coś widać po mnie ale czy ja wiem. Mnie się wydaje, że ten brzuch to bardziej wzdęty jest... liczę się z tym, że teraz będzie dużo szybciej widać bo jakby nie było to moja 4 ciąża. Wczoraj zamówiłam sobie sukienkę na imprezę. 1 lutego idziemy na urodziny do lokalu. Myślę że już napewno będzie wtedy coś widać [emoji14][emoji14]. Rozstępy niestety mam na piersiach jak i na brzuchu.1062955[/ATTACH]

Załączniki

• 20200101_123645~2.jpeg
    20200101_123645~2.jpeg
    72,8 KB · Wyświetleń: 105
  • 20200101_123645.jpeg
    20200101_123645.jpeg
    64,5 KB · Wyświetleń: 113
A weźcie z tymi rozstępami 🙈 całą ciążę znaczy od 4 miesiąca smarowałam się kremami z apteki np pharmaceris i mustella, miałam piękny gładziutki brzuszek i nie powiem koleżanki patrzyły z zazdrością aż tu nagle 3 tygodnie przed porodem czar prysł 🤣🤣🤣 nie mam ich dużo, bo jedynie bardziej z dołu więc tym razem nie mam zamiaru przepłacać i zaopatrzylam się w ziajkę od 4 miesiąca i tyle 😁😁😁
ja urodziłam 10 dni po terminie i właśnie wtedy popękała mi trochę skóra na brzuchu, ale byłam zła, na szczęście to takie delikatne paski.
Ja nie przespalam nocy bo córce wych8dza zęby:(
Jestem padnieta od dłuższego czasu nie mogę pospać...
współczuję, znam ten ból, u nas też idą, są noce ok, są okropne, jakoś wyjść nie mogą!
Kochane, ja też muszę wystartować z czymś, z powodu różnic wagi mam cały tyłek w rozstępach i pewnie brzuch też będzie na bogato. Nie mam pomysłu, któraś z Was polecała takie coś
używałam pod koniec na zmianę z palmersem, nie wiem czy działa, bo ostatecznie mam te kilka rozstępów ale to olejek, więc zależy czy ktoś lubi taka tłusta konsystencję, słabo się wchłania ale nawilża. Można chyba smarować się od 2 trymestru, wcześniej odradzają masowanie brzucha. Jeśli zarejestrujecie ciaze w Rossne to może dostanie za free, ja dostałam rok temu.

Witaj w klubie, moje ulubione perfumy mi smierdza az mnie dusi.... [emoji849]
Ja do dzisiaj mam odruch wymiotny po pierwszej ciąży po perfumach givenchy. Masakra. Od tej pory muszę zmieniać perfumy co jakiś czas, nie mogę mieć dłużej jednych bo jak je czuje za długo to mnie mdli. I na odległość wyczuwam jak ktoś jest wypsikany givenchy.

Witam sie w nowym, mam nadzieje lepszym roku. Ja siedzialam w domu z dzieciakami i tesciami. Wypilam dwa leszki zero. A od dzis wojuje z dieta cukrzycowa niestety..... 3 pomiary glukometrem pod rząd na czczo i podwyższony wynik. Po posiłkach ok

Witam w ten pierwszy dzień nowego roku :). Mąż twierdzi, że już tam coś widać po mnie ale czy ja wiem. Mnie się wydaje, że ten brzuch to bardziej wzdęty jest... liczę się z tym, że teraz będzie dużo szybciej widać bo jakby nie było to moja 4 ciąża. Wczoraj zamówiłam sobie sukienkę na imprezę. 1 lutego idziemy na urodziny do lokalu. Myślę że już napewno będzie wtedy coś widać [emoji14][emoji14]. Rozstępy niestety mam na piersiach jak i na brzuchu.1062955[/ATTACH]
Który tydzień u Ciebie?

reklama
Do góry