U
użytkownik 192
Gość
Rozumiem. Dzięki ze mnie uświadomiłaś.Ja też nie ale mialam bezsen noc więc sledzilam regulamin żeby zobaczyć co mi grozi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. Dzięki ze mnie uświadomiłaś.Ja też nie ale mialam bezsen noc więc sledzilam regulamin żeby zobaczyć co mi grozi
E tam mamy być sobą, a jak się komuś nie podoba to nikt nikogo na siłę nie trzymaJa wniaski wyciagam jedne
Trzeba być super grzecznym słodko pierdzacym
Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty broń boże nie zmieniaj jego toku myślenia
A czy mi karma wróci... Hmm
Doczytałam. Zostawię to bez komentarza.Niemoge cytować
Ja przed pierwsza ciąża tez miałam oponkę, mimo , ze nie należę do grubciowych. Po pierwszej ciąży Falda się rozciągnęła i brzuch miałam w miarę płaskiJa mam tłuszczyk na brzuchu od zawsze! Śmiałam się do męża ze mam po prostu przygotowany na dzidziusia [emoji28]
Walczyłam z tym ale ani dieta ani ćwiczenia nie pomagają- taka mam urodę.
Jak będziemy na wątku prywatnym to się pokaże [emoji56]
Ja smarowałam od samego testu palmersem w pierwszej ciąży i teraz tez ;-).Smarujesz się już czymś? Zastanawiam się kiedy zacząć i czy w ogóle? Wcześniej w ciążach rzadko kiedy używałam kosmetyków a rozstępy nam malutkie i prawie nie widoczne
Mnie odrzucal zapach w poprzedniej ciąży. A po ciąży też nie mogłam się tym smarować blee [emoji85]Ja przed pierwsza ciąża tez miałam oponkę, mimo , ze nie należę do grubciowych. Po pierwszej ciąży Falda się rozciągnęła i brzuch miałam w miarę płaski [emoji28]
Ja smarowałam od samego testu palmersem w pierwszej ciąży i teraz tez ;-).