reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja mam tłuszczyk na brzuchu od zawsze! Śmiałam się do męża ze mam po prostu przygotowany na dzidziusia [emoji28]
Walczyłam z tym ale ani dieta ani ćwiczenia nie pomagają- taka mam urodę.
Jak będziemy na wątku prywatnym to się pokaże [emoji56]
Ja przed pierwsza ciąża tez miałam oponkę, mimo , ze nie należę do grubciowych. Po pierwszej ciąży Falda się rozciągnęła i brzuch miałam w miarę płaski 😅
Smarujesz się już czymś? Zastanawiam się kiedy zacząć i czy w ogóle? Wcześniej w ciążach rzadko kiedy używałam kosmetyków a rozstępy nam malutkie i prawie nie widoczne
Ja smarowałam od samego testu palmersem w pierwszej ciąży i teraz tez ;-).

Wszystkiego najlepszego w Nowym roku oby był lepszy od poprzedniego. U mnie brzuszek widać popołudniu i wieczorem. Też muszę zacząć stosować jakieś krem
Wczoraj przy myciu zobaczyłam że skòra na brzucha robi się inna taka bardziej różowa.

Kochane, ja też muszę wystartować z czymś, z powodu różnic wagi mam cały tyłek w rozstępach i pewnie brzuch też będzie na bogato. Nie mam pomysłu, któraś z Was polecała takie coś

Załączniki

• B45768AA-4FAC-4FBC-B963-E0FE6935FC8C.png
    B45768AA-4FAC-4FBC-B963-E0FE6935FC8C.png
    49,6 KB · Wyświetleń: 81
Ja przed pierwsza ciąża tez miałam oponkę, mimo , ze nie należę do grubciowych. Po pierwszej ciąży Falda się rozciągnęła i brzuch miałam w miarę płaski [emoji28]

Ja smarowałam od samego testu palmersem w pierwszej ciąży i teraz tez ;-).
Mnie odrzucal zapach w poprzedniej ciąży. A po ciąży też nie mogłam się tym smarować blee [emoji85]

reklama
Ja przytyłam bardzo dużo w pierwszej i drugiej ciąży. Brzuch mam czysty ale boczki w rozstepach. I mało tego jak po drugiej ciąży szybko chudłam to pojawiły się rozstępy na nogach pod kolanami z drugiej strony. A stosowałam w ciążach bio oil.

Załączniki

• 119174EB-FC3D-41D3-A3A5-F14F3FC72967.jpeg
    119174EB-FC3D-41D3-A3A5-F14F3FC72967.jpeg
    88,8 KB · Wyświetleń: 59
Do góry