reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja mam nadzieję cichą, że uda mi się coś przytyć. Z natury jestem straszną chudzinką i ważę zaledwie 43kg przy 163cm wzrostu[emoji85] genów się nie oszuka [emoji2274] mam nadzieję tylko, że to w żaden sposób nie wpływa na dzidziusia [emoji55]

reklama
Ja wniaski wyciagam jedne
Trzeba być super grzecznym słodko pierdzacym
Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty broń boże nie zmieniaj jego toku myślenia
A czy mi karma wróci... Hmm
Nie zgadzam się żeby być słodko pierdzacym, absolutnie nie.
a o co chodzi z tą karmą. Ze niby do nas wróci? 😱😱

43kg???Przecież to waga piórkowa😊 nie pamietam kiedy tyle ważyłam.
@Joanulka kochane pieski.
Wstałam pół godziny temu ☺️ Conajmniej jakbym balowała do 3,4 nad ranem...

Nie zgadzam się żeby być słodko pierdzacym, absolutnie nie.
a o co chodzi z tą karmą. Ze niby do nas wróci? [emoji33][emoji33]

43kg???Przecież to waga piórkowa[emoji4] nie pamietam kiedy tyle ważyłam.
@Joanulka kochane pieski.
Wstałam pół godziny temu [emoji3526] Conajmniej jakbym balowała do 3,4 nad ranem...
No niestety taka moja natura, lat rocznikowo 22 a wyglądam na 15/16[emoji58]

Niemoge cytować 🤦‍♀️🤦‍♀️😁
Aa to przepraszam 😉
Mam nadzieje, ze nie masz żalu do mnie. Ja tylko napisałam, ze mnie by to trochę wkurzyło jakbym swoje wypowiedzi gdzieś widziała. Ale dobrze ze wrzucilas punkt regulaminu bo nie mialam
O tym zielonego pojęcia/

widocznie o tej karmie przegapiłam. Ale co się dziwić butelka piccolo poszła 😂😂

No niestety taka moja natura, lat rocznikowo 22 a wyglądam na 15/16[emoji58]
Wiesz ja tez podobno ma swoje lata nie wyglądam. I do dzisiaj niekiedy słyszę „proszę dowód” jak papierosy chciałam kupić a mam 33 lata 😡😡 ale nie wazę 43kg. Zreszta przy 173 to bym Nawet nie chciała tyle warzyć.

reklama
Aa to przepraszam 😉
Mam nadzieje, ze nie masz żalu do mnie. Ja tylko napisałam, ze mnie by to trochę wkurzyło jakbym swoje wypowiedzi gdzieś widziała. Ale dobrze ze wrzucilas punkt regulaminu bo nie mialam
O tym zielonego pojęcia/

widocznie o tej karmie przegapiłam. Ale co się dziwić butelka piccolo poszła 😂😂
Ja też nie ale mialam bezsen noc więc sledzilam regulamin żeby zobaczyć co mi grozi 🤷‍♀️😬😁

Do góry