reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
U mnie to samo... Brzuszek został mi po córce i też nie chce zniknąć. [emoji4]

Smarujesz się już czymś? Zastanawiam się kiedy zacząć i czy w ogóle? Wcześniej w ciążach rzadko kiedy używałam kosmetyków a rozstępy nam malutkie i prawie nie widoczne

Ostatnia edycja:
A weźcie z tymi rozstępami 🙈 całą ciążę znaczy od 4 miesiąca smarowałam się kremami z apteki np pharmaceris i mustella, miałam piękny gładziutki brzuszek i nie powiem koleżanki patrzyły z zazdrością aż tu nagle 3 tygodnie przed porodem czar prysł 🤣🤣🤣 nie mam ich dużo, bo jedynie bardziej z dołu więc tym razem nie mam zamiaru przepłacać i zaopatrzylam się w ziajkę od 4 miesiąca i tyle 😁😁😁

Nie stwarzalam żadnych wątków, bo już one istnieją. I jakoś tam mogą być normalne osoby które, doradza A nie przesmiewaja się za plecami wstawiając screena! Tandeta i żałosność z Twojej strony. jesteś dorosła kobieta? Nie sądzę! Mentalnie zachwujesz się jak nastolatka publikując takie rzeczy. Dziecinada i nic więcej! Dzięk Bogu że nie jestem sierpniowkai nie będę z Tobą na tej grupie, no raczej długo bym nie wytrzymała Twojego fałszerstwa, doradzania a na końcu wyśmiewania się z kogoś za plecami!
Jest nowy rok idź do swojego partnera i zacznij działać masz same plusy z tego dzidzia, psychika i więcej miłości tylko przestan sie tak spinac na punkcie ciąży bo z tego nigdy nic nie ma, A jeśli masz problemy z zajściem to polecam lekarza bo na forum nikt Ci nie pomoże jeśli jest coś z Twoim zdrowiem.
A odnośnie Twojej wypowiedzi nie potrafisz chyba przyjąć do sobie kogoś rad i tego zaakceptować dostawalas wiadomości od dziewczyn żebyś zaczęła hamować to nakrecalas się jeszcze bardziej.
I w naszym stanie mówienia że karma wraca jest bardzo wredne bo każdy może pomyśleć o tym różnie nie chce mówić dosłownie bo jest to bardzo przykre.

Podsumowując zostaw forum A weź się za partnera i nadzorowanie własnego ciała.

Dziewczynki, a u mnie brzuch tylko troszkę wzdety, a zaczął się okres, że chudne i moja waga na dzień dzisiejszy to 65 kg przy wzroście 172 cm w pierwszej ciąży zaczynałam od 64 kg więc zobaczymy jak to się skończy jak już zacznę tyć [emoji2957]

reklama
Do góry