U mnie już widać trochę, wieczorem szczególnie ale w ciągu dnia, po posiłkach szczególnie, też. Ale dobrze, cieszmy się, dzidzie nam rosnąWcOraj maz mi dowalil ze juz brzuszek widac fakt wystaje troche ale mozna to
Zgonic na kebaba czy coś a jak u Was to wyglada?
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witajcie Siostry, jak się czujecie w tym roku? Pamiętajcie, ma być udany i przynieść nam same powodzenia i radości, tego Wam oczywiście z całego serca życzę.
Wróciliśmy do domu o 4, wypiłam trzy różne bezalkoholowe trunki piwne oraz bezalkoholowego szampana. Zawsze wychodziłam z założenia, że przecież można bawić się bez alkoholu! Ale po co...
Wróciliśmy do domu o 4, wypiłam trzy różne bezalkoholowe trunki piwne oraz bezalkoholowego szampana. Zawsze wychodziłam z założenia, że przecież można bawić się bez alkoholu! Ale po co...
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A co to za cudeńka? Jak przetrwały petardy?Dzień dobry sierpnioweczki w 2020 [emoji7] to będzie bardzo dobry rok!
Ja już na nogach od 6:20 bo się dziecko obudziło [emoji28] (Teddy poniżej na zdjęciu po lewej- po prawej babcia Nancy) a ze poszłam spać pierwsza to dam pospać rodzince.
@GabrielaNowak85 mnie tez już dopadły jakieś głupie i niewytłumaczalne sny [emoji37]
Zobacz załącznik 1062880
Co to za sny? Ja swoje spisuję, poważnie, może kiedyś napiszę książkę to mi się przydadzą
WiolaWo
Fanka BB :)
Ja wczoraj po 2 butelkach aż zapytalam czy to oby jest bezalkoholoweDziewczyny nic nie piłam a czuje się dzisiaj jakbym wypiła flaszkę na głowę, czyżby picolo tak działało?
Joanulka
A co to za cudeńka? [emoji7][emoji7][emoji7] Jak przetrwały petardy?
Co to za sny? Ja swoje spisuję, poważnie, może kiedyś napiszę książkę to mi się przydadzą [emoji38]
Na szczęście mieszkam w małym miasteczku na obrzeżach i obeszło się bez uszczerbku psychicznego dla najmniejszych w rodzinie. Syn Teddy to cockapoo ma dopiero 10 tyg [emoji177] a babcia Nancy to Jack Russel Terrier 10 lat - moja najmłodsza córka i przyjaciółka [emoji85] wierna jak nikt inny.
Moje sny nie są warte spisania bo są obrzydliwe... fuj...
mala.wiedzma.
Ja wierze, ze tak się dzieje, bo umie i poprzednim razem i teraz zmianę widzę dość szybko. [emoji16] Jakby nie było, to macica rośnie, hormony szaleją, organizm zaczyna się zmieniać i niedługo będę musiała wciskać się w spodnie ciążowe, bo wszystko będzie mnie gniotło [emoji23]WcOraj maz mi dowalil ze juz brzuszek widac [emoji23] fakt wystaje troche ale mozna to
Zgonic na kebaba czy coś [emoji28][emoji2960] a jak u Was to wyglada?
WiolaWo
U mnie chyba jeszcze dużo za wcześnie bh cokolwiek było widaćWcOraj maz mi dowalil ze juz brzuszek widac fakt wystaje troche ale mozna to
Zgonic na kebaba czy coś a jak u Was to wyglada?
Fakt siedząc wygodniej w leginsach lub dresach
Mam nadzieje ze niebedzie tak jak w pierwszej 118 w "tali"
Ostatnia edycja:
Justyśka87
Witam kuleżanki w nowym roku moje świętowanie skończyło się 15 minut po północy gdyby nie syn to pewnie poszłabym wcześniej spać
Co do brzuszków to ogólnie niby z każdą kolejną ciążą brzuszek widać szybciej. Może niech wypowiedzą się dziewczynki, które mają na koncie już jakieś doświadczenie ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w 3 ciąży brzuszek widzę szybciej zwłaszcza wieczorem jutro zaczynam 11 tydzień i do pracy chodzę już tylko w spódnicach
Co do brzuszków to ogólnie niby z każdą kolejną ciążą brzuszek widać szybciej. Może niech wypowiedzą się dziewczynki, które mają na koncie już jakieś doświadczenie ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w 3 ciąży brzuszek widzę szybciej zwłaszcza wieczorem jutro zaczynam 11 tydzień i do pracy chodzę już tylko w spódnicach
reklama
Jastia
U mnie to samo... Brzuszek został mi po córce i też nie chce zniknąć.Ja mam tłuszczyk na brzuchu od zawsze! Śmiałam się do męża ze mam po prostu przygotowany na dzidziusia [emoji28]
Walczyłam z tym ale ani dieta ani ćwiczenia nie pomagają- taka mam urodę.
Jak będziemy na wątku prywatnym to się pokaże [emoji56]