reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witajcie Siostry, jak się czujecie w tym roku? Pamiętajcie, ma być udany i przynieść nam same powodzenia i radości, tego Wam oczywiście z całego serca życzę.
Wróciliśmy do domu o 4, wypiłam trzy różne bezalkoholowe trunki piwne oraz bezalkoholowego szampana. Zawsze wychodziłam z założenia, że przecież można bawić się bez alkoholu! Ale po co... 😆😆

Dzień dobry sierpnioweczki w 2020 [emoji7] to będzie bardzo dobry rok!

Ja już na nogach od 6:20 bo się dziecko obudziło [emoji28] (Teddy poniżej na zdjęciu po lewej- po prawej babcia Nancy) a ze poszłam spać pierwsza to dam pospać rodzince.

@GabrielaNowak85 mnie tez już dopadły jakieś głupie i niewytłumaczalne sny [emoji37]

Zobacz załącznik 1062880
A co to za cudeńka? 😍😍😍 Jak przetrwały petardy?
Co to za sny? Ja swoje spisuję, poważnie, może kiedyś napiszę książkę to mi się przydadzą 😆

A co to za cudeńka? [emoji7][emoji7][emoji7] Jak przetrwały petardy?
Co to za sny? Ja swoje spisuję, poważnie, może kiedyś napiszę książkę to mi się przydadzą [emoji38]

Na szczęście mieszkam w małym miasteczku na obrzeżach i obeszło się bez uszczerbku psychicznego dla najmniejszych w rodzinie. Syn Teddy to cockapoo ma dopiero 10 tyg [emoji177] a babcia Nancy to Jack Russel Terrier 10 lat - moja najmłodsza córka i przyjaciółka [emoji85] wierna jak nikt inny.

Moje sny nie są warte spisania bo są obrzydliwe... fuj...

WcOraj maz mi dowalil ze juz brzuszek widac [emoji23] fakt wystaje troche ale mozna to
Zgonic na kebaba czy coś [emoji28][emoji2960] a jak u Was to wyglada?
Ja wierze, ze tak się dzieje, bo umie i poprzednim razem i teraz zmianę widzę dość szybko. [emoji16] Jakby nie było, to macica rośnie, hormony szaleją, organizm zaczyna się zmieniać i niedługo będę musiała wciskać się w spodnie ciążowe, bo wszystko będzie mnie gniotło [emoji23]

WcOraj maz mi dowalil ze juz brzuszek widac 😂 fakt wystaje troche ale mozna to
Zgonic na kebaba czy coś 😅🤭 a jak u Was to wyglada?
U mnie chyba jeszcze dużo za wcześnie bh cokolwiek było widać
Fakt siedząc wygodniej w leginsach lub dresach
Mam nadzieje ze niebedzie tak jak w pierwszej 118 w "tali" 😬😁

Ostatnia edycja:
Witam kuleżanki w nowym roku 🥳 moje świętowanie skończyło się 15 minut po północy 🤣🤣🤣 gdyby nie syn to pewnie poszłabym wcześniej spać 🙈
Co do brzuszków to ogólnie niby z każdą kolejną ciążą brzuszek widać szybciej. Może niech wypowiedzą się dziewczynki, które mają na koncie już jakieś doświadczenie 🤔 ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w 3 ciąży brzuszek widzę szybciej zwłaszcza wieczorem 🙈🙈🙈 jutro zaczynam 11 tydzień i do pracy chodzę już tylko w spódnicach 🤣🤣🤣

reklama
Ja mam tłuszczyk na brzuchu od zawsze! Śmiałam się do męża ze mam po prostu przygotowany na dzidziusia [emoji28]
Walczyłam z tym ale ani dieta ani ćwiczenia nie pomagają- taka mam urodę.
Jak będziemy na wątku prywatnym to się pokaże [emoji56]
U mnie to samo... Brzuszek został mi po córce i też nie chce zniknąć. 😊

Do góry